2021-05-21 11:13:10
Φωτογραφία για Instagram Homes : Sebastian Bergström
Πολύ ξεχωριστό, ζεστό και "χαρούμενο" vintage ύφος σε παλιό διαμέρισμα, ανακαινισμένο με σχεδιασμό και εσωτερική διαμόρφωση - διακόσμηση από τον ίδιο τον  25χρονο ιδιοκτήτη του. 



Με την πρώτη ματιά είναι αρκετά δύσκολο να φανταστεί κανείς πως ένοικος του συγκεκριμένου διαμερίσματος στην Στοκχόλμη  και κάτοχος του Ιnstagram profile @mosebacke, στο οποίο περιλαμβάνεται πλήθος φωτογραφιών του σπιτιού, είναι ένας 25χρονος!

Και όμως το συγκεκριμένο vintage και ιδιαίτερα πολύχρωμο στυλ είναι το λατρεμένο του νεαρού Sebastian που με την βοήθεια του πατέρα του ανακαίνισε εξ΄ολοκλήρου το μόλις 40τμ παλιό διαμέρισμα, στην εσωτερική διαμόρφωση του οποίου έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά παλιά ή vintage αισθητικής έπιπλα - αντικείμενα τα περισσότερα από τα οποία ...ανακαλύφθηκαν από τον Sebastian σε παλαιοπωλεία και υπαίθρια παζάρια παλιών αντικειμένων. 



Η συνολική ατμόσφαιρα του σπιτιού διαφέρει βεβαίως από το κλασσικό και αυστηρό vintage ύφος, κάτι που οφείλεται κυρίως στο ...χρώμα.

Η χρήση πολλών και έντονων αποχρώσεων και κυρίως κόκκινου, μπλε και κίτρινου σε  αντικείμενα, υφάσματα αλλά και μεγάλες επιφάνειες τοίχων-επίπλων είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο στην διακόσμηση του σπιτιού. 

Vintage, λαϊκό - παραδοσιακό Σουηδικό, Σκανδικαβικό και Ρουστίκ ύφος αναμειγνύονται εξαιρετικά πετυχημένα, ακόμη και όταν οι συνδυασμοί αφορούν στοιχεία-αντικείμενα διαφορετικής αισθητικής.  

Το σημείο της τραπεζαρίας διαμορφωμένης με τον ξύλινο κόκκινο καναπέ και την εντυπωσιακή γκαλερί κάδρων στον τοίχο, ο χώρος της κουζίνας που αναμορφώθηκε εξ΄ολοκλήρου όπως και η πολύ ιδιαίτερη διαμόρφωση - διακόσμηση του μπάνιου είναι τα πιο ξεχωριστά σημεία του διαμερίσματος, που συνολικά χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα ευχάριστη και πολύ "ζεστή" ατμόσφαιρα. 

Περισσότερες φωτογραφίες και τις διαχρονικά διακοσμητικές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού μπορείτε να δείτε τόσο στο site όσο και στον λογαριασμό instagram του Sebastian, που προσφέρει και επαγγελματικά διακοσμητικές υπηρεσίες, ειδικά σε όσους αγαπούν το vintage στυλ. 


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ