2021-05-27 08:45:25
Φωτογραφία για ΤΙ κάνετε αν κρασάρει ο Chrome σε Linux και Windows;



 Πολλοί χρήστες του Google Chrome εντοπίζουν προβλήματα με τον Chrome τόσο σε Linux όσο και σε Windows 10. Για να διορθωθούν τα προβλήματα, η Google έδωσε μία λύση για το πρόβλημα.

Το πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε από κάποιο update που κατέβηκε στο παρασκήνιο στον Google Chrome και επηρέασε όσους χρήστες επέλεγαν να λειτουργήσουν τον browser είτε από το Linux, είτε από τα Windows 10.

Για να διορθωθεί το πρόβλημα, ο χρήστης αρκεί να βρει τον κατάλογο Origin Trials, με αναλυτικότερες οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να επιδιορθώσει το ζήτημα να δημοσιεύονται εδώ.

Σύμφωνα με την Google, η επιδιόρθωση θα γίνει αυτόματα εάν κλείσει κανείς όλες τις καρτέλες, παύσει κάθε online δραστηριότητα για 5 λεπτά και αφήσει απλώς τον browser ανοιχτό για 5 λεπτά. Ουσιαστικά, κατεβαίνει αυτόματα το update που διορθώνει το bug που έχει προκύψει.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που παραξενεύτηκαν από τις συμβουλές της Google για την επιδιόρθωση του προβλήματος, αλλά οι οδηγίες είναι οδηγίες. Αν πάλι δεν αντιμετωπίσατε κάποιο ζήτημα, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ