2021-06-04 17:31:50
Φωτογραφία για Εξαιρετική διαρρύθμιση και μοντέρνο ύφος σε 46τμ

Οι χώροι λίγων τετραγωνικών αποτελούν πάντα μια πρόκληση για τους επαγγελματίες στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. αφού όσο μικρότερο ένα σπίτι τόσο η λειτουργικότητα προέχει της αισθητικής και δεν είναι πάντα εύκολο το "βολικό" να συνδυαστεί με το καλαίσθητο. 

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα μόλις 46τμ είναι ένα παράδειγμα επιτυχούς διαμόρφωσης, με την πλήρη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου, ταυτόχρονα με την επιλογή ιδιαίτερων διακοσμητικών επιλογών που δημιουργούν μια συνολικά μοντέρνα και ευχάριστη ατμόσφαιρα. 



Τα υλικά και οι υφές που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση της κουζίνας έτσι που ο ενιαίος χώρος να "δένει" πολύ ταιριαστά με χαρακτηριστικό, ο υποδειγματικός διαχωρισμός του χώρου με την τραπεζαρία, οι τόνοι ανοιχτόχρωμου γκρι στο σύνολο των τοίχων - κουφωμάτων σε συνδυασμό με το ενιαίο παρκέ σε ολόκληρο το σπίτι, ο συνδυασμός του retro μπουφέ και της ανάλογου ύφους τραπεζαρίας με τα πιο μοντέρνας γραμμής υπόλοιπα έπιπλα, οι εξαιρετικές υφές των υφασμάτων σε ταπετσαρίες επίπλων - κουρτίνες - χαλιά - μαξιλάρια με το βελούρ να κυριαρχεί, οι μπλε και χρυσαφί λεπτομέρειες που προσδίδουν στο σύνολο μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά όχι "αυστηρότητας" και τα λιγοστά αλλά μεγάλου μεγέθους και ιδιαίτερα εντυπωσιακά  διακοσμητικά αντικείμενα όπως ο πίνακας τρίπτυχο στο καθιστικό και ο τεράστιος καθρέφτης στον χώρο εισόδου είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία οφείλεται η γενική αισθητική του σπιτιού.

Το γενικό διακοσμητικό "τρυκ" που έχει χρησιμοποιηθε είναι ότι παρά το μικρό μέγεθος του χώρου αυτός έχει διαμορφωθεί με λιγότερα και αναλογικά μεγάλα έπιπλα - αντικείμενα
. Αυτός είναι πραγματικά ένας πετυχημένος τρόπος -σε συνδυασμό με την ομοιομορφία αποχρώσεων - υλικών σε όλα τα σημεία- ώστε οι μικροί χώροι να δείχνουν ενιαίοι, πιο μεγάλοι και πιο φωτεινοί και όχι "κατακερματισμένοι" και με το χρόνο ...κουραστικοί όπως συμβαίνει αν ...πνιγούν με πολλά και μικρού μεγέθους έπιπλα ή χρήση πολλών διαφορετικών αποχρώσεων. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
hemnet.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ