2021-06-17 09:20:15
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές διακοσμήσεις με ψάθινα ...καπέλα
Διακόσμηση με ...Ψάθινα Καπέλα

Αν είστε από εκείνους που έτσι κι αλλιώς σας αρέσουν και τα φοράτε το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά αντί για την ντουλάπα να "τακτοποιείτε" τα ψάθινα καπέλα σας απευθείας στον ...τοίχο :) ή να γεμίσετε με αυτά την κρεμάστρα στην είσοδο ή το καθιστικό που τον χειμώνα χρησιμοποιείτε για ομπρέλες και παλτά, αφού ακόμη και χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό για το που και πως ακριβώς θα "εκτεθούν" τα ψάθινα καπέλα είναι από τα αντικείμενα που δημιουργούν καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και διακοσμούν εξαιρετικά καλαίσθητα, ακόμη και απλώς ακουμπισμένα σε οποιοδήποτε σημείο.

Οι υπόλοιποι προμηθευτείτε οικονομικά και απλά ψάθινα καπέλα σε διαφορετικά σχέδια και χρησιμοποιήστε τα είτε μεμονωμένα είτε αρκετά μαζί για διακοσμητικές συνθέσεις τοίχου. 

Ιδανική καλοκαιρινή διακόσμηση για εξοχικά σπίτια, για χώρους διακοσμημένους σε γήινες αποχρώσεις, για να δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στην είσοδο του σπιτιού, σε ένα χωλ, στον κεντρικό τοίχο του καθιστικού ή και της κρεβατοκάμαρας, συνδυάζοντας μια σειρά από ψάθινα καπέλα με μερικά ακόμη καλοκαιρινά διακοσμητικά στοιχεία και υφάσματα.


Φυσικά ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του, ένα ψάθινο καπέλο μπορεί όπως ακριβώς και ένα ψάθινο καλάθι, με τις ανάλογες μετατροπές να ...μεταμορφωθεί σε αντικείμενα όπως φωτιστικά, ρολόγια τοίχου κλπ.  ενώ είναι από τα καταλληλότερα διακοσμητικά στοιχεία, ταιριασμένα στο ίδιο σημείο με κάποιες γκραβούρες, παλιές φωτογραφίες, παλαιά αντικείμενα κλπ. και για να δημιουργήσετε καλοκαιρινές διακοσμήσεις σε vintage ύφος. 

Για να εμπλουτίσετε ή να δώσετε χρώμα σε μια τέτοια σύνθεση από διακοσμητικά καπέλα μπορείτε να τους προσθέσετε μικρά ή μεγαλύτερα υφασμάτινα στοιχεία, κορδέλες, μαντήλια κλπ. να βάψετε με ακρυλικό χρώμα κάποια μέρη του καπέλου ή και να επεξεργαστείτε την επιφάνειά τους με την τεχνική του ντεκουπάζ χρησιμοποιώντας χαρτί ή ύφασμα σε μοτίβα και χρώματα ταιριαστά με τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ