2021-06-24 16:28:34
Φωτογραφία για Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες: Στον εισαγγελέα σήμερα ο ιερέας- Αγόρασε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Μονή Πετράκη όταν ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες και έναν αστυνομικό την ώρα που ήταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο σε βάρος του.

Ο  37χρονος ιερέας συνελήφθη χθες μετά την επίθεσή του με καυστικό υγρό και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Ο δράστης, που ανήκει στη Μητρόπολη Βεροίας και έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών το 2018, όταν κατάλαβε ότι το Συνοδικό Δικαστήριο είχε λάβει απόφαση να τον καθαιρέσει, έβγαλε από ένα σάκο που είχε μαζί του δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό και άρχισε να το ρίχνει στους μητροπολίτες που ήταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εγκαύματα. 

Θύματα του 37χρονου είναι οι μητροπολίτες Δρυινουπόλεως, Γουμενίσης, Κασανδρείας, Κηφισίας, Ζακύνθου και Γλυφάδας καθώς και ο αρχιμανδρίτης γραμματέας των συνοδικών δικαστηρίων και ο αστυνομικός που επενέβη.





Περισσότερα: naftemporiki

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ