2021-07-01 13:34:51
Φωτογραφία για 7ο ΦΟΡΟΥΜ RAILWAY  στο Βερολίνο 7  και 8 Σεπτεμβρίου 2021-Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό συνέδριο της σιδηροδρομικής βιομηχανίας.
Μαζί με διάσημους συνεργάτες από τη σιδηροδρομική βιομηχανία και την πολιτική, το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό συνέδριο στην Ευρώπη το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης της Deutsche Bahn AG.

Railway Renaissance: Αυγή μιας νέας εποχής κινητικότητας

Το συνέδριο τοποθετείται σε τρεις στρατηγικούς στόχους. Αυτά διαρκούν και τις δύο ημέρες του συνεδρίου και καθοδηγούν το περιεχόμενο των συνεισφορών: α) Ψηφιοποίηση & Αυτοματισμός, β) Επέκταση του σιδηροδρομικού συστήματος & γ) Διεθνής Διαγωνισμός.

Οι εξελίξεις και οι προκλήσεις θα συζητηθούν στο 7ο RAILWAY FORUM Βερολίνο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2021 στο Βερολίνο. Οι προστάτες και οι εκκινητές του συνεδρίου είναι οι Uwe Günther, CPO, Deutsche Bahn AG και Rolf Härdi, CTIO, Deutsche Bahn AG. Στο RAILWAY FORUM Berlin, περισσότεροι από 1.400 υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και ειδικοί από τη σιδηροδρομική βιομηχανία θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις και προκλήσεις. Η ομάδα των συμμετεχόντων αποτελείται από φορείς εκμετάλλευσης σιδηροδρόμων, κατασκευαστές και προμηθευτές σε όλα τα επίπεδα, πολιτικούς φορείς λήψης αποφάσεων και ηγέτες σκέψης από τη Γερμανία και την Ευρώπη.


Εκτός από το συνέδριο, περισσότεροι από 150 εκθέτες αναμένονται στη συνοδευτική εμπορική έκθεση. Θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις για τη σιδηροδρομική βιομηχανία του μέλλοντος. Ο εκθεσιακός χώρος χωρίζεται στους ακόλουθους τομείς:

α) Τεχνολογία σιδηροδρομικών οχημάτων

β) Εγκαταστάσεις συντήρησης και παραγωγής

γ) Σιδηροδρομικές υποδομές και κατασκευές

δ) Εσωτερικός εξοπλισμός & υπηρεσίες οχημάτων

ε) Λύσεις συστημάτων και πληροφορικής

στ) Άλλες υπηρεσίες

Σε όλους τους τομείς, οι συμμετέχοντες αναζητούν καινοτόμες λύσεις που θα προωθήσουν το σιδηροδρομικό σύστημα.

https://www.globalrailwayreview.com/events/100591/7th-railway-forum-berlin-2021

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ