2021-07-04 09:00:09
Φωτογραφία για «Κλειδώνει» στο 4-6 ο Νίκος Μουτσινάς;

 



«Πυρετός» υψηλός στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη νέα σεζόν, με το MEGA να επανέρχεται δυναμικά, έχοντας συμφωνήσει με μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και τους υπόλοιπους να καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, με τη «μάχη» να αναμένεται σκληρή τη νέα σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει δυναμικά ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, στο MEGA και μόνο το όνομά της προκαλεί «δέος», με τους… «απέναντι» να αναζητούν τα πρόσωπα που θα βάλουν την ίδια ώρα στο πρόγραμμά τους, ώστε να την κοντράρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, στον ΣΚΑΪ σκέφτηκαν να μεταφέρουν λίγο αργότερα την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It και αντί να μεταδίδεται στις 12 το μεσημέρι, να ξεκινάει στις 2, έτσι ώστε να βρίσκεται απέναντι από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο, καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει επενδύσει στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεών του και πολύ δύσκολα θα του αλλάξει ώρα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με το «Έλα Χαμογέλα», ο Νίκος Μουτσινάς δεν αποκλείεται να μετακινηθεί μία ώρα μετά, δηλαδή αντί για 3 το μεσημέρι θα βγαίνει στις 4 και θα τελειώνει στις 6 το απόγευμα, με την εκπομπή του να παρουσιάζει μια νέα εκδοχή.

Από εκεί και πέρα, τη σκυτάλη θα λαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, «Κάτι ξαναψήνεται».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ