2021-07-04 15:20:09
Φωτογραφία για Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού: «Για τον Χριστό και την Παναγία δηλαδή.Κάπου έλεος..». Τι συνέβη;

Εκτός εαυτού έβγαλαν την Ναταλια Γερμανού οι πρόσθετες δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την πρώην παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιώτη.

Πιο συγκεκριμένα η είχε πει: «Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Αρχίζω και φτάνω εκεί, στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή. Έμεινα συγκλονισμένη. Υποτίθεται ήταν και το φαβορί του Elite στο Λονδίνο. Elite στο Λονδίνο πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε. Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια. Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα η καινούρια, η αντικαταστάτρια. Η Βίκυ Καγιά θα είναι βέβαια στο DWTS, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό».

Τότε η Ναταλία Γερμανού δήλωσε:  «Η Μέγκι είχε βγει κάποια στιγμή και είπε ότι τη μισώ και κάτι έχω μαζί της. Κάπου το είχε πει. Μα δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά και να θέλω να πω μια καλή κουβέντα, δε με βοηθάς. Λες το ένα χειρότερο πράγμα, πίσω από το άλλο. Πρώτον να θέλεις να λέγεσαι μοντέλο και να σε ρωτάνε για το πασίγνωστο μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά και να λες ότι δεν την ξέρεις και ποια είναι αυτή…»!

«Αλλά ας αφήσουμε το GNTM. Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλες οι κοπέλες αυτό θέλαμε και κάποιες άλλες ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες; Για την Παρασκευή; Και να λες ότι έχεις μείνει άφωνη; Δηλαδή ντροπή κάπου! Τι να πω ρε συ; Η Παρασκευή είναι για μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Όλοι υποκλίθηκαν στην ομορφιά της. Τελείωσε το GNTM και αποφάσισε να βιοποριστεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Λογαριασμό θα σου δώσει η κοπέλα πως θέλει να βγάλει το ψωμί της; Για τον Χριστό και την Παναγία δηλαδή. Κάπου έλεος. Το κλείνω. Δεν την γνωρίζω, δεν θα το συνεχίσω άλλο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ