2021-07-06 07:27:55
Φωτογραφία για Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Σύλλογο Αλισσαίων Πείρος.
Λόγω καλοκαιρινής περιόδου τα δρομολόγια θα έπρεπε να είναι κάθε 1 ώρα και το τελευταίο να μην είναι στις 17:00 αλλά πιο αργά

Επιστολή διαβίβασαν προς τον Φίλιππο Τσαλίδη Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την κοινοποίησαν και στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος Δημήτριος Μπαρμπούνης και η γραμματέας Ιωάννα Κούρτη.

Στην επιστολή ο κ. Μπαρμπούνης εκφράζει τα παράπονα των κατοίκων του Αλισσού για τις διαφορές που παρατηρούνται στις ώρες και στην συχνότητα των δρομολογίων του Προαστιακού προς Κάτω Αχαΐα σε σχέση με την συχνότητα των δρομολογίων με αυτές της Βόρειας Πάτρας δηλαδή από Πάτρα προς Ρίο.

Αναλυτικά η επιστολή λέει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά την έναρξη δρομολογίων του προαστιακού από Πάτρα προς Κάτω Αχαΐα με λύπη διαπιστώνουμε τις διαφορές που υπάρχουν στις ώρες και στην συχνότητα των δρομολογίων με αυτές της Βόρειας Πάτρας δηλαδή από Πάτρα προς Ρίο.


Ειδικότερα λόγω καλοκαιρινής περιόδου τα δρομολόγια θα έπρεπε να είναι κάθε 1 ώρα και το τελευταίο να μην είναι στις 17:00 μ.μ αλλά πιο αργά ώστε να εξυπηρετεί και το επιβατικό κοινό και να αγκαλιάσει το προαστιακό.

Ας μην υποβαθμίζεται και απαξιώνεται η γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα που μετά από τόσα προβλήματα ξεκίνησε. Βέβαια τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν καθώς οι γραμμές είναι πολύ παλιές και οι σιδηροδρομικές γραμμές χρειάζονται κάποια συντήρηση και αναβάθμιση.

Ακόμα θέλουμε και εμείς οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαϊας να μην αισθανόμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Παρακαλούμε όπως και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας να βρει τρόπο (μικρό λεωφορείο) και οι επιβάτες του Προαστιακού που θέλουν πρόσβαση στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας να διευκολύνονται στην μεταφορά τους.

thebest.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ