2021-07-08 06:53:23
Φωτογραφία για Μια τεράστια τρισδιάστατη γάτα κλέβει τα βλέμματα στο πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Τόκιο. Βίντεο.
Μια γιγαντιαία τρισδιάστατη γάτα εμφανίστηκε σε μια πινακίδα στο Τόκιο, όπου βρίσκεται ένας από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης.

Εμφανίζεται μεταξύ διαφημίσεων, η υπερ-ρεαλιστική γάτα ζωντανεύει σε μια καμπύλη οθόνη 1.664 τετραγωνικών ποδιών στην περιοχή Shinjuku. Η οθόνη ανάλυσης 4K δείχνει τη γάτα να περπατά ψηλά πάνω από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας καθώς ακούγεται να νιαουρίζει.

Το βίντεο που λειτουργεί μεταξύ 7 π.μ. και 1 π.μ., αλλάζει καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η γάτα ξυπνά για πρώτη φορά το πρωί, και μέχρι το απόγευμα μπορεί να φανεί όρθια και να κουνιέται στους περαστικούς. Το βράδυ, ξαπλώνει και κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στα πόδια της.

Αν και η οθόνη δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα μέχρι τις 12 Ιουλίου, οι δοκιμαστικές προβολές πραγματοποιούνται από τον περασμένο μήνα. Και η "γάτα Shinjuku" έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να την αποκαλούν "χαριτωμένη" και να εκφράζουν την έκπληξή τους για την τεχνολογία.


Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο του ζώου που χασμουριέται και κοιμάται, γράφοντας ότι "φαίνεται νυσταγμένο τη νύχτα".

 



Για όσους δεν μπορούν να επισκεφθούν αυτοπροσώπως, μία από τις εταιρείες πίσω από την οθόνη, η Cross Space, έχει ξεκινήσει ζωντανή προβολή μιας προβολής της πινακίδας μέσω του YouTube. Ωστόσο, σε ένα δελτίο τύπου, οι ιδιοκτήτες της οθόνης προειδοποίησαν ότι το εφέ 3D μπορεί να μειωθεί ανάλογα με τη γωνία θέασης.

Ο πίνακας διαφημίσεων βρίσκεται στην ανατολική έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Shinjuku, μια περιοχή γνωστή ως πολυσύχναστο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο. Σύμφωνα με μια ιστοσελίδα που κυκλοφόρησε για την οθόνη, η οποία είναι γνωστή ως Cross Shinjuku Vision, 190.000 άτομα περνούν από την οθόνη κάθε καθημερινά.



sigmalive.com

sidirodromikanea


sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ