2021-07-08 19:00:12
Φωτογραφία για Σε Ξένα Χέρια: Δείτε την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές από τη νέα σειρά της ΕΡΤ...



Μία νέα σειρά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα προβάλλεται καθημερινα. Η σειρά “Σε Ξένα Χέρια” ξεκινάει τα γυρίσματα σύντομα, με μία υπόθεση που θα συναρπάσει. Θα συνδυάζει συγκίνηση και γέλιο μαζί, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές, από το πρώτο επεισόδιο.

Η υπόθεση της νέας σειράς

Όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, μάλλον της το κλέβουν, μωρό παιδί, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα αμάξι του γιου ενός τύπου ο οποίος θέλει να παντρέψει εξ άπαντος τον εν λόγω γιο με την κόρη κάποιου για να μπορέσει να σωθεί από την οικονομική καταστροφή, αλλά ο γιος δεν θέλει και έτσι με το που βρίσκεται το μωρό στο αυτοκίνητό του δηλώνει ότι έχει παράνομο παιδί άρα δεν μπορεί να παντρευτεί. Για να μεγαλώσει το παιδί προσλαμβάνει μια νταντά μετά από καιρό αλλά η μαμά, αλλά η νταντά, από σύμπτωση είναι η πραγματική μαμά του μωρού που έχει χαθεί και έχει ο ίδιος και βέβαια εκτός από μαμά του χαμένου παιδιού και νταντά είναι και κόρη μιας άλλης μαμάς.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Σε Ξένα Χέρια”

Το “Σε ξένα χέρια” είναι σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου. Τη γυναίκα που χάνει το μωρό θα παίξει η Βάσω Λασκαράκη, τη μαμά της η Ρένια Λουιζίδου, ο νεαρός που βρίσκει το μωρό είναι ο Κυριάκος Σαλής, η κοπέλα που του προξενεύουν η Αλεξάνδρα Παντελάκη, μπαμπάς της ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και φυσικά μπαμπάς του νεαρού που θέλει να τον παντρέψει είναι ο Γιάννης Μπέζος.

 

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ