2021-07-08 19:40:10
Φωτογραφία για Γιώργος Κόρομι: Οι ευχάριστες εκπλήξεις από τη σύντροφό του και τον Ασημακόπουλο...



Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν περίμενε ότι θα άκουγε στον αέρα της εκπομπής τη φωνή της αγαπημένης του Τίνας, η οποία είπε για εκείνον με τρυφερότητα:

"Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις”

 Η ίδια πρόσθεσε: “Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια”.

Τον Γιώργο Κόρομι όμως περίμενε και άλλη μία μεγάλη έκπληξη. Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου τον ρώτησε για την πραγματική σχέση του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο μετά το παιχνίδι, εκείνος είπε ότι και χθες το βράδυ μαζί ήταν όμως δεν περίμενε ότι θα τον έβλεπε... μπροστά του, τηλεοπτικά.

Οι δύο πρώην Survivors μίλησαν με πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και φυσικά θυμήθηκαν όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ