2021-07-09 20:33:46
Φωτογραφία για Θάνος Μωραΐτης: «Πρωτοφανής αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης, εν μέσω, μάλιστα, θερινής περιόδου»
Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για την ανάγκη ενίσχυσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, η οποία, όπως είπε, «γίνεται θύμα μίας "πρωτοφανούς αφαίμαξης"». Υπογράμμισε πως «η αποδυνάμωσή της συνιστά αποδεκατισμό», προκαλώντας «τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης, εν μέσω μάλιστα θερινής περιόδου».

Τόνισε ότι «οι πυροσβεστικές δομές της Αιτωλοακαρνανίας έχουν ήδη υποστεί πλήρη αποδιοργάνωση» κι «απαιτείται η άμεση ενίσχυσή τους με μόνιμο προσωπικό και η τάχιστη αναπροσαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού».

Παράλληλα, κάλεσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ηγεσία της Πυροσβεστικής “να αντιληφθούν ότι με ημίμετρα και ένα πυροσβεστικό προσωπικό εξοντωμένο και εξαθλιωμένο από τις συνεχείς μετακινήσεις και επιφυλακές, τα υφιστάμενα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και περιπλέκονται». Τους κάλεσε, επίσης, «να ενδιαφερθούν για το καλό του τόπου, την προστασία των ανθρώπων του και του φυσικού του περιβάλλοντος και να προβούν σε μία επικαιροποιημένη και ενισχυμένη αναδιανομή των πυροσβεστικών δυνάμεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας με βάση τις πραγματικές ανάγκες του, πριν να είναι αργά».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Πρωτοφανής είναι η αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, με τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης, εν μέσω μάλιστα θερινής περιόδου.. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ