2021-07-12 02:33:35
Φωτογραφία για Το πήρε ήδη ο Ολυμπιακός, άλλο επίπεδο από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Νέος... Μανωλάς - Πάγκο οι Καμαρά-Εμβιλά

Ο Αλγκασίμ που θυμίζει Οφορίκουε και η νέα θέση του Βαλμπουενά. Ο Μανώλης Γαβαθιώτης μιλάει στο Sportdog για τον φετινό Ολυμπιακό, τους μικρούς που έχει ξεχωρίσει, τον Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά τους αντιπάλους των Πειραιωτών. Γιατί είναι τόσο σίγουρος για το πρωταθλημα;  

Ολυμπιακός: Την ερυθρόλευκη επικαιρότητα των ημερών σχολίασε στο sportdog ο Μανώλης Γαβαθιώτης, που έχει πολλές δεκαετίες θητεία στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων.

Μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία των Πειραιωτών, στους παίκτες που ξεχώρισαν αλλά και σε εκείνους που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για την επόμενη μέρα της ομάδας.

"Έχει πάρει ήδη το 47ο ο Ολυμπιακός - Ένα επίπεδο πάνω από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Χαιρετάει ο Σα"

"Είδα στην προετοιμασία ότι είναι σχεδόν έτοιμος, έχει πάρει ήδη το 47ο, δεν υπάρχει αντίπαλος στην Ελλάδα

. Αυτό είναι δεδομένο και δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, το έχουν παραδεχτεί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Και αποδεικνύεται η ανωτερότητα του Ολυμπιακού μέσα από τις ατροφικές κινήσεις τους. Στην Ελλάδα έχουμε ένα επίπεδο για τον Ολυμπιακό και ένα επίπεδο για όλους τους άλλους μαζί", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog o Μ. Γαβαθιώτης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στην Ευρώπη είμαστε μπροστά σε δύσκολο σταυρόλεξο, που μπορεί να λύσει μόνο ο Μάρτινς. Έχει τρομερό ρόστερ που θα εμπλουτιστεί με τρεις ακόμα παίκτες, όπως μας είπε ο ίδιος: Εξτρέμ, πλάγιο μπακ και τερματοφύλακα. Για να επιμένει τόσο για τον τερματοφύλακα σημαίνει ότι ο Σα θα αποχαιρετήσει".





Περισσότερα: sportdog

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ