2021-07-12 18:00:12
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Σειρά θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού;

 



Από τη μια βιάζονται εκεί στον ΣΚΑΪ να ξεκινήσουν νωρίς την επόμενη σεζόν, συμπαρασύροντας και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, κι από την άλλη δεν έχουν ακόμα καταλήξει αν η δραματική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου, με προσωρινό τίτλο “Πάθος”, θα παίζει εκεί που έπαιζαν οι “8 Λέξεις” ή το πιθανότερο νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, υπάρχει μια σοβαρή σκέψη εκεί στο Νέο Φάληρο, η σειρά να μετατεθεί εκεί γύρω στις 19:00, και να παίζει διπλό επεισόδιο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδησεων με τη Σία Κοσιώνη, μια συνταγή παλιά μεν αλλά επιτυχημένη δε για πολλούς που θα βρεθεί απέναντι με επίσης επιτυχημένα προγράμματα του lead in των δελτίων. Αυτή η αλλαγή συζητιέται για να δοθεί χώρος στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του σταθμού, Top Chef, το οποίο θα μεταδίδεται στις 21:00 και αμέσως μετά θα παιρνει τη σκυτάλη το Big Brother που έρχεται για τον δεύτερο κύκλο του από Σεπτέμβρη με πολλές αλλαγές και ανανεωμένη διάθεση.

Οι αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως, υπάρχει επιθυμία από τον σταθμό όλο το πρόγραμμα να ξεκινήσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, κάτι που κρίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο καθώς από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για τη σειρά και συνεπώς δεν έχουν μπει ακόμα σε γυρίσματα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ