2021-07-15 13:17:20
Φωτογραφία για 40+ Καλοκαιρινές ιδέες με ένα ...Καρπούζι

Ταυτισμένο απόλυτα με το καλοκαίρι, εκτός από ένα πολύ νόστιμο φρούτο μπορεί να μετατραπεί σε ένα "υλικό" με το οποίο μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε πολύ ιδιαίτερες και όμορφες "εκπλήξεις" ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το σερβίρετε.  

Το πλεονέκτημα τόσο η εσωτερική φλούδα του όσο και η σάρκα να μην "μαυρίζουν", όπως συμβαίνει με άλλα φρούτα όταν κοπούν, κάνει το καρπούζι κατάλληλο για ιδέες και "διακοσμήσεις" που θα φτιάξετε αρκετές ώρες πριν το σερβίρισμα και στην συνέχεια, αφού τις τυλίξετε με μεμβράνη τροφίμων θα τις τοποθετήσετε στο ψυγείο.Για να δώσετε στο εξωτερικό περίβλημα ενός καρπουζιού μορφή οποιουδήποτε αντικειμένου, ζώου κλπ. και να το χρησιμοποιήσετε τελικά σαν μια πολύ ...ιδιόμορφη φρουτιέρα ή σαλατιέρα, κατ΄αρχήν σχεδιάστε με ένα στυλό πάνω στην επιφάνειά του τα βασικά σημεία που πρέπει να κοπεί, ανάλογα με το σχήμα που θέλετε να δώσετε. 


Δώστε στο κάθε κομμάτι της φλούδας το σχήμα/σχέδιο που θέλετε και συναρμολογήστε τα κομμάτια μεταξύ τους με οδοντογλυφίδες. 

Το εσωτερικό, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να το σερβίρετε θα το κόψετε είτε ολόκληρο για να το τεμαχίσετε στην συνέχεια σε όποιο σχήμα, μορφή, σας αρέσει ή θα το αδειάσετε με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κολοκυθάκια και τα μπαλάκια καρπουζιού θα τα σερβίρετε μέσα στην διακοσμημένη φλούδα. 

Ακόμη κι αν δεν έχετε τον χρόνο να αξιοποιήσετε την ανθεκτική και εύκολα επεξεργάσιμη φλούδα του καρπουζιού, η σάρκα του εκτός από τις κλασσικές φέτες ή κομμάτια, μπορεί να σερβιριστεί με πολλούς ευφάνταστους και εύκολους τρόπους, που με όχι ιδιαίτερο κόπο θα προσθέσουν μια πολύ ευχάριστη νότα σε ένα φιλικό καλοκαιρινό τραπέζι, ένα πάρτυ κλπ. 
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ