2021-07-15 15:20:04
Φωτογραφία για Ελένη Δήμου: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά...»



Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Δήμου θέλησε να εκφράσει την οργή της για τις αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση λόγω της νέας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Βάσια Παναγοπούλου, έτσι και η Ελένη Δήμου εξήγησε πως για ακόμα μία φορά ακυρώθηκε μία συναυλία, την ώρα που στην Επίδαυρο γίνονται κανονικά παραστάσεις με αρκετό κόσμο.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου

«Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ