2021-07-17 08:32:25
Φωτογραφία για Ιδέες  και τρόποι για να ανακυκλώσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε παλιά παιδικά παιχνίδια
Τα παιχνίδια όπως και τα παιδικά ρούχα ανήκουν στα αντικείμενα με τον πιο μικρό κύκλο ζωής μέσα στο σπίτι, αφού η ανάπτυξη των παιδιών και οι διαφορετικές ανάγκες κάθε  ηλικίας θέτουν κάθε τόσο μεγάλο αριθμό ρούχων και παιχνιδιών σε "αχρηστία", παρ΄όλο που μπορεί να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο πιο ενδεδειγμένος και χρησιμότερος τρόπος ανακύκλωσής τους είναι ασφαλώς η επαναχρησιμοποίησή τους από άλλα παιδιά της κατάλληλης ηλικίας και μπορούν να προσφερθούν όχι μόνο σε οπιτσιρίκια του στενού μας περιβάλλοντος αλλά και σε πλήθος δομές, οργανώσεις κλπ και παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Όμως ακόμη και παιχνίδια που επιθυμείτε να κρατήσετε ως αναμνηστικά  μπορούν να αξιοποιηθούν σε ευφάνταστες DIY - Κατασκευές για παιδικά δωμάτια και γενικά για το σπίτι, κάτι που σίγουρα είναι προτιμότερο από την φύλαξή τους σε κούτες και ντουλάπια. 

Αυτοκινητάκια μικρού και μεγάλου μεγέθους, leggo, playmobil, πλαστικές φιγούρες κλπ μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερες  επιτραπέζιες λάμπες, γλάστρες, διακοσμητικά τοίχου ή να διακοσμήσουν εντυπωσιακά έναν καθρέφτη γεμάτο με ...παιδικές αναμνήσεις, ενώ ακόμη και τα ...ατέλειωτα λούτρινα :) μπορούν να βρουν την θέση τους σε μια πολύ ιδιαίτερου design ...πολυθρόνα. 


Όπου χρειαστεί να βάψετε πλαστικά παιχνίδια θα το κάνετε με ακρυλικό ή χρώματα σε σπρέϊ και για να τα κολλήσετε πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια ο πιο απλός και ...σίγουρος τρόπος είναι το πιστόλι σιλικόνης. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ