2021-07-19 03:27:41
Φωτογραφία για Φολέγανδρος: Δολοφόνησε τη Γαρυφαλλιά επειδή πήραν λάθος δρόμο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, που συγκλονίζει την χώρα. Ο τσακωμός για τον λάθος δρόμο πριν την δολοφονία και η μεγάλη ανησυχία της Γαρυφαλλιάς για τον 30χρονο.

Κρατούμενος μέχρι την Τρίτη (20/07), όταν θα απολογηθεί, θα είναι ο 30χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/07) στη Νάξο και βρέθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, από τις οποίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (17/07) σε βραχώδη περιοχή ενώ αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραδοθεί και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το πρωί της Κυριακής ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, γίνεται ξεκάθαρο ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στο νερό και πως η αιτία του θανάτου της είναι ο πνιγμός. Επιπλέον, στο σώμα της βρέθηκαν πολλαπλές κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Φολέγανδρος: Ο τσακωμός για τον λάθος δρόμο

Σύμφωνα με όσα είπε στην ομολογία του ο 30χρονος όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη, επειδή πήραν λάθος δρόμο.





Περισσότερα: news247

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ