2021-07-19 17:00:09
Φωτογραφία για Με 10 σειρές «χτυπά» η ΕΡΤ

 



Νέο δυναμικό «χτύπημα» στον τομέα της μυθοπλασίας σχεδιάζει η ΕΡΤ, με άλλες δύο σειρές να ενισχύουν το νέο της πρόγραμμα. Με ήδη οκτώ σίριαλ να ετοιμάζονται για πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η δημόσια τηλεόραση θα φτάσει αισίως τις 10 παραγωγές μυθοπλασίας με αποφάσεις που αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τελική φάση να πάρουν και επίσημα το «πράσινο φως» στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΡΤ βρίσκονται μία κωμική και μία δραματική σειρά, αμφότερες με δυνατό καστ. Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα με στοιχεία action, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Τίνα Καμπίτση.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος θα υποδυθεί έναν γιατρό, ενώ μέρος της δράσης θα αφορά και ιατρικά θέματα. Η εν λόγω σειρά προορίζεται να ενταχθεί στην prime time από τον Φεβρουάριο του 2022. Στην ΕΡΤ θα ενταχθούν προσεχώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς με τίτλο «Πεθαίνω για σένα».

Πρόκειται για ξένο φορμάτ της Caracol και θα βασίζεται στη σειρά «La hypochondriaca» («Η υποχόνδρια»). Η Κ. Γερονικολού θα υποδυθεί μια γυναίκα με διαρκή φόβο ότι νοσεί από κάποια τρομερή ασθένεια, ενώ ο Γ. Τσιμιτσέλης τον γιατρό, ο οποίος με μια λάθος διάγνωση επιβεβαιώνει τους φόβους της και της λέει πως έχει μόνο έξι μήνες ζωής. Κάτι που δεν ισχύει, καθώς έχει γίνει λάθος στις εξετάσεις, αλλά αυτό ωθεί την πρωταγωνίστρια να αλλάξει τη ζωή της αναζητώντας τον αυθεντικό της εαυτό. Ο γιατρός πολύ σύντομα ερωτεύεται την ασθενή του και πρέπει να της αποκαλύψει ότι έχει κάνει λάθος διάγνωση. Η σειρά θα είναι παραγωγή της Tanweer, που υπογράφει και τα «Καλύτερά μας χρόνια», ενώ στόχος είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Δεκέμβριο και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη θέση της σειράς «Ζακέτα να πάρεις». Το πιθανότερο είναι η κωμική σειρά με την Ελένη Ράντου να ολοκληρωθεί στο τέλος του πρώτου κύκλου (η μετάδοση των επεισοδίων ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο), ωστόσο εκκρεμούν οι τελικές συζητήσεις της ΕΡΤ με τους συντελεστές, ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν τελικά θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος επεισοδίων. Στόχος της ΕΡΤ είναι το νέο της πρόγραμμα να βγει στον αέρα γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.



Πηγή: Reallife



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ