2021-07-24 08:00:12
Φωτογραφία για Σάκης Κατσούλης: «Δεν έχω συνηθίσει το σπίτι, το κρεβάτι, οι ώρες μού φαίνονται περίεργες»...



Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στο Typostv και αποκάλυψε ότι  βιώνει πλέον μία διαφορετική καθημερινότητα. Τι είναι όμως αυτό που ακόμη δεν έχει συνηθίσει στη νέα του καθημερινότητα μακριά από τον Άγιο Δομίνικο;

Πώς είναι οι πρώτες μέρες μετά το παιχνίδι;

Τα συναισθήματα είναι πολύ πρωτόγνωρα. Όταν λείπεις τόσο καιρό από το σπίτι σου, από την καθημερινότητά σου, από τον πολιτισμό, όταν έχεις περάσει τόσο καιρό στη ζούγκλα και ξαφνικά βλέπεις αυτή την αγάπη του κόσμου, δεν το πιστεύεις! Νιώθω χαρά, αγάπη, ευγνωμοσύνη, ευτυχία. Θέλω λίγο χρόνο βέβαια να επανέλθω στους ρυθμούς μου (γέλια)! Δεν έχω προλάβει να κοιμηθώ, να ξεκουραστώ. Δεν έχω συνηθίσει το σπίτι, το κρεβάτι, οι ώρες μού φαίνονται περίεργες (γέλια). Θα τα βρω όμως όλα.

Φανταζόσουν αυτή την αγάπη από τον κόσμο;

Κανένας δεν το φανταζόταν! Κανένα από τα παιδιά που δεν ήμασταν επώνυμοι, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι θα ζήσουμε μετά

. Είχαμε πρώτο στόχο να επιβιώσουμε μέσα στο παιχνίδι, δεν ξέραμε τι γίνεται έξω. Ακόμη και όταν φτάσαμε στην Ελλάδα για τον ημιτελικό, που είχαμε βρεθεί στην τελική 4άδα, είχαμε στο μυαλό μας ότι ο κόσμος μας αγαπάει, όμως το τι ακριβώς συμβαίνει το συνειδητοποιήσαμε στα lives. Εκεί νιώσαμε ότι μπήκαμε στα σπίτια του κοινού και γίναμε ένα μαζί τους.

Ποια στοιχεία σου θεωρείς ότι έκαναν τον κόσμο να σε αγαπήσει και να σε βγάλει νικητή;

Θεωρώ ότι και το αγωνιστικό κομμάτι έπαιξε ρόλο καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι επιβίωσης. Πλέον, όμως, που συνειδητοποιώ τι γινόταν μέσα στο παιχνίδι, γιατί δεν ξέραμε αντιδράσεις παικτών και λόγια πίσω από την πλάτη μας όσο ήμασταν στον Άγιο Δομίνικο, θεωρώ ότι και ο χαρακτήρας μου συνέβαλε θετικά. Ήμουν αληθινός, ξεκάθαρος, δεν είπα ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη κάποιου. Τα λάθη μου ήταν φανερά, ό,τι έλεγα το έλεγα αυθόρμητα, μπροστά τους. Ο κόσμος το αγάπησε αυτό.

Ήταν δύσκολο το να παραμείνεις προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην αναλώνεσαι σε τσακωμούς και ίντριγκες;

Ήταν πολύ δύσκολο, είσαι έγκλειστος και θες δεν θες κάποια πράγματα τα ακούς. Οπότε εκεί πρέπει να μιλήσεις. Όμως προσπάθησα να το κάνω όσο το δυνατόν σε μικρότερο βαθμό.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ