2021-07-25 08:20:15
Φωτογραφία για Στέλλα Κονιτοπούλου: «Με χαρά θα πήγαινα κριτής σε ένα μουσικό ριάλιτι»...

 Η Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε στο «Λοιπόν» και αποκάλυψε το πώς πήρε την απόφαση να πάει στην εκπομπή «Super Makeover» με τη Δούκισσα Νομικού και πολλά άλλα...

Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Πιο πολύ δημιουργικά, παρά απαισιόδοξα. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι καλλιτέχνες μετά την κρίση, είχαμε ήδη μάθει σε μία πολύ πιο λιτή ζωή και πιο ήσυχη. Οπότε απόλαυσα το σπίτι και τα λουλούδια, όπως και τη συνεργασία με τους μουσικούς μου κι ας ήταν από απόσταση. Ό,τι κι αν συμβαίνει, πιστεύω ότι βρίσκουμε λύσεις, αρκεί να θέλουμε!

- Θα μοιραστείτε μαζί μας μια ξεχωριστή στιγμή για εσάς, στην μέχρι τώρα πορεία σας;

Μία στιγμή που δεν ξεχνώ ποτέ, ήταν η απονομή του πρώτου χρυσού μου δίσκου με τίτλο «Ένα με τη θάλασσα». Ξαφνικά, μέσα από τα πανηγύρια στη Νάξο και τις εμφανίσεις με την οικογένειά μου, βρέθηκα να έχω μόνιμη συνεργασία με το μουσικό μου ίνδαλμα, Γιάννη Πάριο, να με πιστεύει μία από τις πιο σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες της εποχής, εξαιτίας του παραγωγού και αγαπημένου μου φίλου Γιάννη Δουλάμη και βέβαια, το πιο σημαντικό, να έχω αναγνώριση από τον κόσμο.

- Ποια συνεργασία σας ξεχωρίζετε και γιατί;

Αυτή με τον Γιάννη Πάριο τόσο στο ιστορικό «Διογένης Παλλάς», όσο και στις συναυλίες και τα τραγούδια που ηχογραφήσαμε μαζί. Είναι σαν όνειρο, που ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καμιά φορά το αντιλαμβάνομαι από παλιά βίντεο. Όταν η ζωή σου τα φέρνει έτσι που συναντάς ανθρώπους που θαυμάζεις απεριόριστα, είναι λογικό! Νιώθω ευλογημένη που συνεργάστηκα με τον Γιάννη Πάριο, είναι σπουδαίος.

- Το πιο όμορφο γλέντι πότε και πού το έχετε κάνει;

Αν και είναι κάπως θολή η εικόνα, γιατί ήμουν πολύ μικρή, θυμάμαι ένα γλέντι της οικογένειας των Κονιτοπουλέων στο χωριό μου στη Νάξο, τον Κινίδαρο. Αυτά τα γλέντια ήταν σαν κάτι σκηνές από ελληνικό κινηματογράφο, που βλέπουμε σήμερα και νοσταλγούμε.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ