2021-07-25 10:30:48
Φωτογραφία για Τελευταία η Ελλάδα στο Διαδίκτυο: Έχει το πιο αργό download σε όλη την ΕΕΑποκαρδιωτικά είναι για Έλληνες και Κύπριους τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την μέση ταχύτητα download στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε ο επίσημος λογαριασμός της Κομισιόν στο twitter για ψηφιακά ζητήματα Digital EU, η Ελλάδα είναι τελευταία σε όλη την Ένωση ενώ μόλις μία θέση παραπάνω βρίσκεται η Κύπρος.

Οι ταχύτητες

Την ίδια ώρα, που οι Δανοί απολαμβάνουν κατά μέσο όρο ταχύτητα download 140Mbps, οι Γάλλοι 131Mbps και οι Ισπανοί 126, στην Ελλάδα η αντίστοιχη μέση ταχύτητα είναι μόλις 29 Mbps και στην Κύπρο 35 Mbps. Η Κροατία που είναι τρίτη από το τέλος, έχει μέσο download 38 Mbps.Η πανδημία φαίνεται, πάντως, να επιτάχυνε το σερφάρισμα σε όλες τις χώρες της ΕΕ, όπως φαίνεται από τα συγκριτικά στοιχεία της πλατφόρμας Speedtest της Ookla, από το πρώτο και τέταρτο τρίμηνο του 2020 αντίστοιχα. Και σε αυτή την περίπτωση πάντως η Ελλάδα ήταν στις τελευταίες θέσεις και συγκεκριμένα τρίτη από το τέλος.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ