2021-08-11 15:00:11
Φωτογραφία για Ζακέτα να πάρεις: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν

Η κωμική σειρά «Ζακέτα να πάρεις» επανέρχεται, από το φθινόπωρο, στο ανανεωμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ 1, με νεο κύκλο επεισοδίων.Η Φούλη, η Δέσποινα, η Αριστέα και οι μονάκριβοι γιοι τους είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ακόμη περισσότερες περιπέτειες, χαρίζοντας γέλιο στους τηλεθεατές.

Η κρατική συχνότητα, λίγους μήνες πριν από τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, πρόσθεσε στη φαρέτρα της ακόμη μία κωμική σειρά, τη «Ζακέτα να πάρεις», σε σενάριο Νίκου Μήτσα - Κωνσταντίνας Γιαχαλή και σκη­νοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, με πρωταγωνίστριες τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπα­ξεβάνη.

Μαζί με τους Μιχάλη Τιτόπουλο, Βασίλη Αθανασόπουλο και Παναγιώτη Γαβρέλα, ανέλαβαν να παρουσι­άσουν ιστορίες μανάδων, τόσο διαφορετικών και τόσο ίδιων μεταξύ τους, και γιων. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η συγκε­κριμένη δουλειά κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και, παρόλο που υπήρξαν κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αποφάσισαν να γυ­ρίσουν ακόμη 17 επεισόδια. Δηλαδή όσα απέμεναν μέ­χρι να ολοκληρωθεί η επικείμενη σύμβαση συνεργασίας.

Στο επίκεντρο του νέου κύκλου παραμένουν οι σχέσεις μανάδων και γιων, καθώς επίσης και άλλων προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον τους και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες από τις ιστορίες που θα μας κρατήσουν συ­ντροφιά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο...

 Μία από τις ιστορίες που θα μας απασχολήσουν από τα πρώτα επει­σόδια του σίριαλ είναι οι αρκετά διαταραγμένες σχέσεις που έχουν πλέον οι τρεις γυναίκες - μαμάδες. Εκείνες ισχυρίζονται στους μονάκριβους γιους τους ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μετα­ξύ τους, επειδή, εξαιτίας ενός γεγονότος που συνέβη, ξεπέρασαν

τα όρια. Αυτή η εξέλιξη αναστατώνει τους τρεις άντρες, τον Λουκά, τον Μόνο και τον Ευθύμη. Χωρίς να χάνουν χρό­νο, λοιπόν, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τις συμφι­λιώσουν. Μόνο που δεν ξέρουν πως η Φούλη, η Δέ­σποινα και η Αριστέα έχουν βάλει σε εφαρμογή ένα δικό τους σχέδιο, προκειμένου να αποκρύψουν κά­τι που συνέβη.

 Άλλη μία ιστορία είναι η άφιξη των γονιών της Ευγενίας (Αρετή Πασχάλη), της νύφης της Φούλης. Συγκεκριμένα, η Βέτα (Ελένη Κρίτα) και ο Αγησίλαος (Χάρης Σώζος) έρχο­νται εσπευσμένα από τη Μύκονο στην Αθήνα για να δουν την κόρη τους, ενώ η πρώτη εκμυστηρεύεται στη Φού­λη ότι ο πραγματικός λόγος που ήρθαν στην πρωτεύου­σα είναι γιατί ο γάμος τους περνάει κρίση. Τότε η τελευ­ταία αναλαμβάνει να επανασυνδέσει τη Βέτα και τον Αγη­σίλαο, με τα ευτράπελα να είναι διαδοχικά.

 Από την άλλη, ο Μάνος και η Τόνια, μετά τον χωρισμό τους και τη ματαίωση του γάμου τους, επειδή αποκαλύφθηκε η πα­ράλληλη σχέση του με άλλη γυναίκα, αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δυο τους θα είναι μαζί ξανά, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι αν αρκεί μόνο αυτό.

Τέλος, ο Ευθύμης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από έναν φίλο από τα παλιά. Συγκεκριμένα, αυτή του Γουίλιαμ (Διονύσης Πιφέας), με τον οποίο στο Λονδίνο έκαναν πολλές και διάφορες τρέλες. Κάποιες από αυτές τις ξέρει η μητέρα του, η Αριστέα, ενώ κάποιες άλλες καλύτερα να μην τις μάθει ποτέ.



Πηγή: My TV





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ