2021-08-13 09:37:03
Φωτογραφία για Καλοκαίρι Not: Τέλος η Τζωρτζέλα Κόσιαβα



Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποχαιρέτησε επίσημα το Καλοκαίρι Not και πλέον δε θα βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Τσολάκη στο OPEN. Τί δήλωσε η δημοσιογράφος για τη συνεργασίας τους;

Αρχικά, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ήταν δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στα πλαίσια της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Not. Παρόλα αυτά, η δημοσιογράφος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλοκαιρινή άδεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο πλατό του καναλιού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη νέα σεζόν, που βρίσκεται ήδη προ των πυλών, θα βρίσκεται σε άλλο πρότζεκτ, λεπτομέρειες για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Η δημοσιογράφος με δύο αναρτήσεις της στο Instagram και συγκεκριμένα δύο ιστορίες αποχαιρέτησε την ομάδα του Καλοκαίρι Not με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Μία υπέροχη συνεργασία και μία νέα φιλία. Σε ευχαριστώ για όλα Ελένη Τσολάκη», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σε όλη την ομαδάρα».

 Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Τσολάκη θα συνεχίσει στο OPEN από τη νέα σεζόν, όπου θα αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Δίπλα της θα βρεθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ