2021-08-21 21:26:23
Φωτογραφία για Πως θα φτιάξετε βοηθητικά Φωτιστικά Τοίχου από κλαδιά δέντρων
Δημιουργείστε εντυπωσιακά φωτεινά διακοσμητικά τοίχου από κλαδιά δέντρων - κομμάτια από λεπτούς κορμούς.

Το είδος του ξύλου που θα χρησιμοποιήσετε είναι το βασικό στοιχείο για την πετυχημένη όψη τέτοιων κατασκευών - βοηθητικών φωτιστικών και καταλληλότερα είναι τα όσο πιο "σύνθετα" κλαδιά από όσο το δυνατόν πιο "φθαρμένο" ξύλο. 

Η τελική εμφάνιση ενός τέτοιου βοηθητικού φωτιστικού είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή αν τα κλαδιά που θα χρησιμοποιήσετε έχουν καθαριστεί από τον εξωτερικό φλοιό του δέντρου. 

Για τον φωτισμό θα χρησιμοποιήσετε μια σειρά λαμπάκια led έντονου φωτισμού που θα πρέπει να κολληθεί - στερεωθεί στην πίσω πλευρά του ξύλου, έτσι ώστε το καλώδιο να μην είναι εμφανές.

Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσετε το κλαδί στον τοίχο, κάτω ακριβώς από ένα σποτ με λάμπα led εστιασμένης δέσμης, ώστε το φως να κατευθεύνεται ακριβώς πάνω στο κλαδί και όχι να διαχέεται στον χώρο.



Η στήριξη του ξύλου στον τοίχο μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του, χρησιμοποιώντας ανά σημεία μεταλλικούς γάντζους - γωνιές ή δακτύλιους στήριξης. Σε όλα τα καταστήματα με είδη κιγκαλερίας θα βρείτε πολλά τέτοια εξαρτήματα για να επιλέξετε το καταλληλότερο.  



Κλαδιά για χρήση σε τέτοιας μορφής κατασκευές μπορούν και να βαφτούν με χρώμα σε σπρέι σε μπρονζέ, ασημί ή λευκή απόχρωση. 



Συνθέσεις με κλαδιά ή και θαλασσόξυλα - κλαδιά φαγωμένα από την θάλασσα κλπ. μπορούν, αφού προσαρμοστούν στον τοίχο, να πλαισιωθούν και με κάθε τύπου φωτιστικό - απλίκα ή να χρησιμοποιηθούν ως κηροπήγια. 



Δείτε και 50+ Κατασκευές από Κλαδιά - λεπτούς Κορμούς
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ