2021-08-25 13:20:09
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: Το νέο τρέιλερ φανερώνει τις καταιγιστικές εξελίξεις... Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες την τρίτη σεζόν και πλέον η σειρά μεταφέρεται χρονικά στο 1967 και στην περίοδο της Χούντας.

Σε αυτήν την σκοτεινή περίοδο, το κακό δεν θα αργήσει να φανεί στο Διαφάνι και θα έχει ένα όνομα, Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι συνεργός του καθεστώτος και θα ανακατέψει σε τεράστιο βαθμό την τράπουλα και τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ορισμένοι θα συμμαχήσουν με το καθεστώς και θα γίνουν πληροφοριοδότες, όπως ο Μελέτης, ενώ άλλοι θα προβάλουν ισχυρή αντίσταση και τελικά θα εξοριστούν.

Από την άλλη κι ο Δούκας Σεβαστός θα σταθεί στο πλευρό του καθεστώτος και νέα δεδομένα θα έρθουν τόσο στην ζωή του ίδιου όσο και σε αυτήν της Μυρσίνης, στην Λάρισα. Κι οι ανατροπές δεν σταματούν εκεί για τις Άγριες Μέλισσες, αφού νέα πρόσωπα θα εισβάλουν στην σειρά και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την σειρά, όλοι οι πρωταγωνιστές ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν. Στην τελευταία σκηνή, όπως φαίνεται, η ασφάλεια έχει ξεκινήσει τους έλεγχους στα σπίτια και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ΟΦΗ ο Ντουρμισάι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ΟΦΗ ο Ντουρμισάι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ