2021-08-27 19:20:08
Φωτογραφία για Ρίκα Διαλυνά: «Είχαν ένα ύφος εκατό καρδιναλίων και δεν έδειχναν σεβασμό»

Στην Έλενα Πολυχρονοπούλου και στο Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη  η Ρίκα Διαλυνά. Η ηθοποιος μέσα σε ολα,αναφέρθηκε στο αν έχει βιώσει άσχημη συμπεριφορά στην πορεία της.

Οι σχέσεις σας με τους συμπρωταγωνιστές σας πώς ήταν; Έχετε βιώσει ποτέ κάποια άσχημη εμπειρία σε συνεργασία σας;

Η σχέση μου με όλους τους ηθοποιούς της εποχής εκείνης ήταν κάτι παραπάνω από άψογη. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν τους, καθώς ήταν όλοι άνθρωποι επιπέδου και δεν υπήρχε το στοιχείο του ανταγωνισμού. Αντίθετα, επειδή έχω συμμετάσχει και σε πιο σύγχρονες ταινίες, μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες ειδικά, που είναι πιο νέες στον χώρο, έχουν μια ιδιαίτερη έπαρση και νομίζουν ότι κάτι είναι. Προσωπικά δεν επικροτώ αυτές τις συμπεριφορές και δεν ήμουν και ποτέ έτσι εγώ, οπότε είναι κάτι που δεν το κατανοώ. Αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, που δεν είχαν χτίσει ακόμα μία καριέρα αλλά παρ’ όλα αυτά είχαν ένα ύφος εκατό καρδιναλίων, ήταν πολύ «βιαστικά» και δεν έδειχναν σεβασμό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όπως και ούτε στα γυρίσματα

. Για παράδειγμα, έμπαιναν πρώτες να τις βάψουν, να τις φτιάξουν τα μαλλιά και να τις ντύσουν, χωρίς να τiς ενδιαφέρει η σειρά με την οποία θα εμφανιζόμασταν στο έργο. Εγώ επειδή αυτά δεν τα μπορούσα και δεν ήθελα ποτέ να είμαι σταρ, ήθελα να είμαι μια καλή ηθοποιός που υπηρετεί με σεμνότητα το επάγγελμα, φρόντιζα να τα κάνω όλα μόνη μου και φυσικά δεν είχα και ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η υπεροψία στους ανθρώπους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ