2021-08-27 19:00:08
Φωτογραφία για Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Οι  πρώτοι καλεσμένοι



Πυρετωδώς ετοιμάζονται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για την μεγάλη πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο 4».Oι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι μαζί με την ομάδα τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της κρατικής τηλεόρασης.

Από τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι συντελεστές της εκπομπής είναι ότι στο νέο τους τηλεοπτικό σπίτι στο Ραδιομέγαρο έφεραν και τα γούρια τους που δεν είναι άλλα από τον βελούδινο καναπέ που έκαναν τις συνεντεύξεις στο Dot αλλά και το τραπεζάκι που βρίσκονταν μπροστά τους, δίνοντας έτσι το στίγμα της εκπομπής.

Σε αυτόν τον καναπέ την πρώτη εβδομάδα θα καθίσουν για να ανοίξουν την καρδιά τους ο Μελέτης Ηλίας από το σίριαλ της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια»,  η Βάσω Λασκαράκη και η Κατερίνα Παπουτσάκη ενώ ήδη έχουν γίνει γυρίσματα με τον Κωστή Μαραβέγια που δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά».

Εκτός από τις συνεντεύξεις και τα lifestyle θέματα -και ενώ μέχρι πρότινος δεν υπήρχε σχεδιασμός για κουζίνα στο πλατό- το «Στούντιο 4» θα έχει κουζίνα και μάλιστα όχι έναν σεφ αλλά πολλούς.

Σύμφωνα με τις μας πληροφορίες, εκτός από τηλεοπτικούς μάγειρες που θα παρελάσουν από την κουζίνα της Νάνσυς και του Θανάση, απλός κόσμος θα φιλοξενείται και θα μαγειρεύει την δική του συνταγή. Έτσι από όλη την Ελλάδα ήδη έχουν επιστρατευτεί- απλές γυναίκες ώστε να δείξουν τοπικές παραδοσιακές συνταγές της χώρας μας.

Η καθημερινή εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 του Σεπτέμβρη στις 16:00 φιλοδοξεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό σε μια δύσκολη ομολογουμένως ώρα αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Okmagazine.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ