2021-08-30 10:02:58
Φωτογραφία για Δωρεάν σεμινάριο Αστροφωτογράφισης και ουρανογραφίας
Αγαπητοί φίλοι του ΣΕΑΒ, έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε σε ακόμα μία βραδιά ουρανογραφίας και αστροφωτογράφισης!

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, στον Προφήτη Ηλία Μουρικίου, ο Σύλλογός μας θα σας ξεναγήσει στον νυχτερινό ουρανό, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο φωτογράφισης του Γαλαξία μας. Φέρτε λοιπόν μαζί σας, αν φυσικά διαθέτετε, φωτογραφική μηχανή, τρίποδο, κιάλια και ελάτε να πραγματοποιήσουμε ένα μοναδικό ταξίδι κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

ΥΓ: Είμαστε σίγουροι πως τόσο εμείς ως διοργανωτές, όσο και εσείς ως συμμετέχοντες, θα τηρήσουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τις συναθροίσεις σε ανοικτό χώρο προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς!

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να ενώσει τους Βοιωτούς λάτρεις της Αστρονομίας και του νυχτερινού ουρανού. Ο ΣΕΑΒ είναι ο πλέον νεοσύστατος αστρονομικός σύλλογος της Χώρας, έχει έδρα στην πόλη της Θήβας αλλά δραστηριοποιείται σε όλη τη Βοιωτία και συγκεντρώνει μέλη (ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και εξοικείωσης με την Αστρονομία) και από τις γύρω περιοχές.


Ήδη στον ένα χρόνο παρουσίας μας έχουμε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με πλήθος ομιλιών στη Θήβα και τη Λιβαδειά αλλά και με αστρονομικές παρατηρήσεις, εκδηλώσεις ανοιχτές φυσικά για όλους.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε την αγάπη αλλά και τις όποιες γνώσεις μας σχετικά με την Αστρονομία και να δημιουργήσουμε μια παρέα ανθρώπων με κοινό πάθος και αναζητήσεις, που στρέφουν τα μάτια τους στον ουρανό και θαυμάζουν τις ομορφιές του Σύμπαντος.

Παράλληλα, σημαντικό μέρος της προσπάθειάς μας είναι η δημιουργία ερεθισμάτων σχετικά με τις επιστήμες γενικότερα και η ανάπτυξη ενός ορθολογικού τρόπου σκέψης στο ευρύ κοινό.

Ελπίζουμε σε αυτό το ταξίδι να σας έχουμε συνοδοιπόρους.
tinanantsou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ