2021-08-31 19:00:09
Φωτογραφία για Big brother...αλα Survivor (not)
Ομολογώ ότι πέρσι παρακολούθησα το Big brother από την αρχή μέχρι και το τέλος του. Κάτι η καραντίνα, κάτι ο φτωχός ανταγωνισμός. Βασικότερο ότι είχε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που μπορούσες να κατανοήσεις ή έστω να δεις με ενδιαφέρον... Κάποιοι γκει, μια με παραπανίσια κιλά, μια δικηγόρος, μια τραγουδίστρια, ένας μεσήλιξ αντιδήμαρχος, μια αγρότισσα, μια αλβανίδα κ.ο.κ. Άνθρωποι από όλο το φάσμα που συναντάς καθημερινά. Άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους που ήταν θέμα χρόνου να έρθουν σε προστριβές που θα κρατούσαν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον ψηλά.

Το φετινό (όχι και τόσο) Μπιγκ....μπραδερ με Σαρβάιβορ τάσεις

Φέτος δεν υπάρχει καμία σχέση με την περσινή εκδοχή που σημείωσε επιτυχία. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο και χωρίς ανταγωνισμό, ένα φτωχό 17% προμηνύει τη συνέχεια. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι καρμπόν ο ένας του άλλου. Νυν μοντέλα, wanna be μοντέλα, τουμπανιασμένα οπίσθια και στήθη έτοιμα να εκραγούν, όλοι μικροί σε ηλικία και γενικά όλοι μοιάζουν ίδιοι χωρίς να διαφαίνονται προσωπικότητες ικανές να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με εξαίρεση την παίκτρια που θέλει ήδη να φύγει
. Η προσθήκη της αρένας, του στίβου μάχης, είναι ακόμα ένα μεγάλο λάθος της παραγωγής. Άλλο το Σαρβάιβορ που το βλέπεις για τα αθλήματα, άλλο το Μπιγκ μπραδερ που το βλέπεις για τους χαρακτήρες. Στις περσινές δοκιμασίες, μπορούσες ακόμα και σε αυτό το σημείο να διακρίνεις χαρακτήρες, να ακούσεις τον χαβαλέ των παικτών (με τα ποδήλατα, με το "στρατό"), να τσαντιστείς ή ταυτιστείς μαζί τους. Τώρα απλά βλέπεις μια κακή λάιτ εκδοχή Σαρβάιβορ.

Η δε ώρα μετάδοσης και η αντίστοιχη επιλογή soft σκηνών και διαλόγων ελέω ΕΣΡ, είναι ακόμα ένα μείον στην τηλεθέαση. Βέβαια θα μου πείτε ότι αργότερα θα προβάλλεται στις 11. Το βασικό πρόβλημα παραμένει και έχει να κάνει με την πολύ κακή επιλογή παικτών που μοιάζουν σωματικά-ηλικιακά-φυλετικά-χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Αμφιβάλλω αν μπορέσουμε να συγκρατήσουμε ονόματα πέρα από τους γνωστούς.

Το μέλλον προβλέπεται μαύρο για τον Σκαι δεδομένου ότι έχει βασιστεί απόλυτα στα ριάλιτι και ήδη ένα δεν του βγαίνει. 

PERASTIKOS

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ