2021-09-01 17:45:08
Φωτογραφία για Η πλειοψηφία της βιομηχανίας σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών σχεδιάζει να επενδύσει στην αυτοματοποίηση.
Ο αυτοματισμός και η ενσωμάτωση συστημάτων αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες στην παγκόσμια σιδηροδρομική βιομηχανία. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας έρευνας που πραγματοποίησε η Navis, ένας πάροχος λειτουργικών τεχνολογιών και υπηρεσιών. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της και άλλων επαγγελματιών, έδειξε ότι το 60 % σχεδιάζει ακόμη και να επενδύσει στην αυτοματοποίηση τα επόμενα τρία χρόνια.

Majorie van Leijen

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών της βιομηχανίας σιδηροδρόμων τόσο από μεσαίου μεγέθους όσο και από μεγάλες σιδηροδρομικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Αυτός ο κλάδος επιδιώκει νέα κέρδη παραγωγικότητας, εξήγησε ο Navis. Ο Navis μιλά αύριο τη δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής RailFreight στο Lodz , για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στη βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας. «Ο αντίκτυπος του χειρισμού και της μεταφοράς φορτίου πρέπει να γίνει με έναν πιο έξυπνο τρόπο από πριν», εξηγεί ο Kevin Cousaert, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία στη σύνοδο κορυφής.


Ποιες περιοχές πρώτα

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, άλλο 58 % σχεδιάζει να επενδύσει σε επιχειρησιακά συστήματα σχεδιασμού και λειτουργίας και 43 % σε τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση τα επόμενα τρία χρόνια. Το 62 % των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι σιδηρόδρομοι πρέπει να αυτοματοποιήσουν τα τρένα και τα ναυπηγεία μέσα στα επόμενα έξι χρόνια για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί με εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς. Επιπλέον, το 90 % πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση θα είναι ένα σημαντικό συστατικό για τη βελτίωση των σιδηροδρομικών εργασιών στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.

Οι ερωτηθέντες ερωτήθηκαν επίσης ποιες περιοχές είναι από τις πιο σημαντικές για να αυτοματοποιηθούν πρώτα. Ο σχεδιασμός και η διαχείριση αυτοκινήτων και βαγονιών πρωτοστάτησαν με 69 τοις εκατό, ακολουθούμενοι από σχεδιασμό δικτύων και διαδρομών (59 τοις εκατό) και σχεδιασμό και διαχείριση πληρώματος (54 τοις εκατό).Εικόνα: Navis

"Καθώς εξελίσσεται η βιομηχανία σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών, ο αυτοματισμός είναι ένας σαφής δρόμος για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας", δήλωσε ο Tom Forbes, επικεφαλής της Navis Rail. «Αυτή η έρευνα μας δείχνει πόσο κίνητρα έχουν οι εταιρείες να βρουν τεχνολογικές λύσεις που βελτιστοποιούν και εξορθολογίζουν τις δραστηριότητές τους».Εικόνα: Navis

Ima

https://www.railfreight.com/technology/2021/09/01/majority-of-rail-freight-industry-plans-to-invest-in-automation/

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ