2021-09-01 20:49:42
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME... Πότε κάνουν πρεμιέρα τα προγράμματα;
Κλείδωσε ο προγραμματισμούς του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME. Και μπορεί ακόμα οι Ράδιο Αρβύλα να μην έχουν αποφασίσει που θα υπογράψουν, μιας και γίνονται αντιπροτάσεις, ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι και φέτος δεν είναι διατεθειμένος να πειράξει τις ώρες στα προγράμματα του.

Έτσι στις 20:00 παραμένει ο ΉΛΙΟΣ, παρα τις φήμες για αλλαγή ώρας με την πιθανή έλευση του Κανάκη. Μάλιστα πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν το κανάλι να μην μετακινεί την σειρά ακόμα κι αν οι Αρβύλες υπογράψουν σε αυτούς... Ο Ήλιος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και θα παίζει καθημερινά από Δευτέρα με Παρασκευή.

Στις 21:00 θα προστεθεί τελικά το GAME OF CHEFS. Το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1 (κι όχι ριάλιτι , μιας και επικεντρώνεται στην μαγειρική καθαρά (θα το δείτε στα επεισόδια)) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM κλείδωσε για να κάνει πρεμιέρα κι αυτό τη 13 Σεπτεμβρίου και θα παίζει καθημερινά από Δευτέρα με Παρασκευή..

Στις 22:00 θα βλέπουμε τη σειρά Άγριες Μέλισσες . Η σειρά που σάρωσες και τη περασμένη χρονιά, έρχεται στην του ώρα για να μην χαλάσεις τις συνήθειες... Θα παίζει λοιπόν από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη απο τις 22:00 μέχρι 23:30. Ακόμα δεν κλείδωσε η πρεμιέρα. Πιθανή ημερομηνία Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ