2021-09-08 14:21:28
Φωτογραφία για «Άγριες Μέλισσες»: «Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία με τους σεναριογράφους για τον νέο κύκλο της σειράς»



 Σε τροχιά επιστροφής στις οθόνες μας βρίσκονται οι «Άγριες Μέλισσες» με τα γυρίσματα της σειράς να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. 

 Εκτός απροόπτου επιστρέφουν στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Η κάμερα του «Πρωινού» και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησαν δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» την ώρα της φωτογράφισης για το τρέιλερ της σειράς. 

 Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησαν για τον νέο κύκλο. «Είναι τα καλύτερα επεισόδια και από τους δύο κύκλους. Ετοιμαστείτε» είπε ο Δημήτρης. «Αλλάζουν τα πάντα. Η απειλή είναι πραγματική δεν είναι μια βεντέτα» είπε η Μαρία. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για την εμπειρία του από τη Λέρο όπου γνώρισε ανθρώπους που ως παιδιά δούλευαν επί Χούντας στα μαγειρεία για τους εξόριστους. Όπως εξήγησε «Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία με τους σεναριογράφους για τον νέο κύκλο της σειράς για να είναι ακριβή τα γεγονότα και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ