2021-09-08 21:11:01
Φωτογραφία για Ανατροπή για στις Άγριες Μέλισσες...  Θα υπάρξει νέα συνέχεια;
Πρόκειται για τη σειρά που για δύο σεζόν όχι μόνο σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά ανέβασε τον πήχη στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας με δεδομένο δε, ότι πρόκειται για καθημερινή σειρά.

Δικαιολογημένα η διοίκηση του ΑΝΤ1 ζήτησε… και κατάφερε να πείσει τους δημιουργούς της, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη να συνεχίσουν τις «Άγριες Μέλισσες» για τρίτη και τελευταία σεζόν! Χμ…! Καλύτερα να μην το… δέσετε κόμπο αυτό το «τελευταία» γιατί οι «Άγριες Μέλισσες» θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους τη φετινή σεζόν, αλλά αν όλα πάνε καλά τότε θα απολαύσουμε τηλεοπτικά και το… πρώτο πέταγμά τους. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Όπως είναι γνωστό πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ωκεανός» το βιβλίο «Άγριες μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα» στο οποίο οι συγγραφείς τους αναφέρονται σε όσα είχαν συμβεί στο Διαφάνι… πριν το γνωρίσουμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! 

Οι ήρωες σε νεαρή ηλικία, τα πάθη τους αλλά και τα λάθη τους, πρόσωπα που δεν έχουμε γνωρίσει αλλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τρίτο κύκλο της σειράς, αναφέρονται στο «Πρώτο πέταγμα» παρασύροντας τους αναγνώστες στις σελίδες του… ρίχνοντας παράλληλα φως σε πολλά που έχουμε δει στους προηγούμενους κύκλους. 


 Σύμφωνα λοιπόν πληροφορίες, στο τραπέζι του ΑΝΤ1 έχει πέσει η ιδέα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα συνεχίζει να κερδίζει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Η ιδέα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά αν τελικά πάρει το πράσινο φως τότε θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη και εξέλιξη για την επιτυχημένη σειρά.

Βέβαια αξίζει , αν το μυθιστόρημα «Άγριες μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα» μεταφερθεί στην τηλεόραση, θα γίνει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και τα γυρίσματα θα πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων για το φετινό κύκλο, πριν δηλαδή η εταιρεία παραγωγής,  η JK Productions… διαλύσει τα σκηνικά του θεσσαλικού χωριού…!

Σίγουρα πάντως η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου με την ιστορία πριν της επιτυχημένης σειράς θα είναι μία πολύ ανατρεπτική κίνηση από τον ΑΝΤ1 αφού αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Απο Γρηγόρη Μελά (newsit)

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ