2021-09-09 18:00:07
Φωτογραφία για Ανατροπή στο πρόγραμμα του Star: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες του πρωινού και της Ζήνας Κουτσελίνη;



 Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι το Breakfast at Star και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, αυτό θα αλλάξει. Οι καθημερινές εκπομπές του Star αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τελικά στις 20 Σεπτεμβρίου για τεχνικούς λόγους. 

Τόσο η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όσο και το νέο πρωινό μαγκαζίνο που θα αντικαταστήσει την «Φωλιά των Κου Κου» θα βγουν από ολοκαίνουργιο σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μία κατασκευή σχεδόν από την αρχή κι αυτό προϋποθέτει χρόνο. Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που χρησιμοποίησαν στοιχεία του σκηνικού που προϋπήρχε οι άνθρωποι του Star θέλουν να κάνουν κάτι εντελώς καινούργιο ώστε και η εικόνα που θα βγαίνει να είναι φρέσκια και ανανεωμένη. Πάντως, η φετινή σεζόν είχε αρκετές αλλαγές στον προγραμματισμό. 

Είδαμε την πρεμιέρα της Ελένης να μετατίθεται για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και τις «Άγριες Μέλισσες» να ξεκινούν δύο εβδομάδες μετά τον ανταγωνισμό. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις οι λόγοι που καθυστέρησε η πρεμιέρα ήταν διαφορετικοί. Η Ελένη επέλεξε να μη βγει στον αέρα χτες μιας και το κανάλι αποφάσισε να αφιερώσει την ημέρα στον Μίκη Θεοδωράκη. 

 Οι «Άγριες Μέλισσες» καθυστέρησαν γιατί δεν υπήρχε μεγάλο στοκ επεισοδίων.Κι αυτό οφείλεται τόσο στο ότι αρκετοί ηθοποιοί που παίζουν στη σειρά ήταν σε περιοδείες αυτό το καλοκαίρι και έτσι δεν μπορούσαν να γκρουπαριστούν όλα τα γυρίσματα, αλλά και στην ασθένεια της πρωταγωνίστριας Κατερίνας Διδασκάλου που για μερικές μέρες αναγκάστηκε να μείνει εκτός των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

znews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ