2021-09-12 09:11:14
Φωτογραφία για 20+ Εντελώς διαφορετικά Σαλόνια με Μπλε Καναπέδες
Μπλε

Διαχρονικό και  Κλασσικό όσο και Μοντέρνο

Σε κάθε επιμέρους τόνο και υφή υφάσματος το Μπλε είναι από επιλογές που δύσκολα θα σας απογοητεύσει σαν βασικό χρώμα σε καναπέδες.

Συνδυάζεται εύκολα σχεδόν με όλα τα χρώματα, λερώνει δύσκολα, εξαιρετικά ταιριαστό τόσο με τις φυσικές αποχρώσεις ξύλινων επίπλων αλλά και το λευκό όπως και το χρώμα της ψάθας και εξίσου ταιριαστό και όμορφο όλες τις εποχές. 





Από τις αποχρώσεις που το ίδιο πετυχημένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καναπέδες και χώρους κλασσικού στυλ έως πολύ μοντέρνες διακοσμήσεις, ενώ η όψη τόσο του ίδιου του καναπέ όσο και συνολικά του σαλονιού διαφοροποιείται εντελώς ανάλογα με τις αποχρώσεις των πρόσθετων στοιχείων που θα χρησιμοποιήσετε στον ίδιο χώρο πχ διακοσμητικά μαξιλάρια, χαλί, κουρτίνες κλπ.

Το μπλε ανήκει γενικά στις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων, έτσι στην αγορά επίπλων θα βρείτε πλήθος επιλογές σε πολύ όμορφους μπλε καναπέδες όλων των στυλ αλλά και υφάσματα όπως και έτοιμα καλύμματα με τα οποία μπορείτε να ...μεταμορφώσετε έναν παλιό καναπέ σας οποιασδήποτε απόχρωσης. 


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλομοίρα: Μένει εκτός DWTS;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλομοίρα: Μένει εκτός DWTS;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ