2021-09-14 08:35:30
Φωτογραφία για TI μπορεί να μας προστατεύσει στο Internet και δεν το κάνει κανείς Η επαλήθευση σε 2 βήματα, γνωστή και ως «έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων», ουσιαστικά προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας στο λογαριασμό μας Σε περίπτωση κλοπής του κωδικού πρόσβασης, είναι ο μόνος τρόπος να μείνει κανείς μακριά από τα προφίλ μας. 

Αφού τη ρυθμίσουμε, για να συνδεθούμε θα πρέπει να  χρησιμοποιούμε κάτι που γνωρίζουμε, όπως ο κωδικός πρόσβασης, και κάτι που έχουμε, όπως τον αριθμό τηλεφώνου μας. Ενεργοποιείται σε δευτερόλεπτα, δεν απαιτεί κόπο και εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ασφάλειά μας. Ας μη χάνουμε χρόνο, λοιπόν.Μάλιστα, μόλις το 2,3% των χρηστών του Twitter έχει επιλέξει να προστατεύεται με αυτόν τον τρόπο, σε μία εποχή που εκατομμύρια λογαριασμοί κινδυνεύουν και νέα ζητήματα ασφαλείας βγαίνουν στην επιφάνεια. 

ίναι εύκολο, πολλές εφαρμογές μας το προτείνουν κι επιμένουμε να το αγνοούμε. Είναι, όμως, το μοναδικό πράγμα που μπορεί να μας παρέχει προστασία στο Internet. Ο λόγος για την «επαλήθευση σε δύο βήματα», την οποία ελάχιστοι έχουμε ενεργοποιήσει.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ