2021-09-19 15:30:10
Φωτογραφία για Καινούργιου για Κοκλώνη: «Στις συσκέψεις μπορεί να διαφωνήσουμε, αλλά θα σεβαστώ πάντα τη γνώμη του»

Η Κατερίνα Καινούργιου πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του ALPHA με την εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια μίλησε στο ΟΚ και μεταξύ αλκών,αναφερθηκε στην συνεργασία και φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη.

Πέρασες μεγάλο μέρος του καλοκαιριού σου και στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό σου, ενώ σας είδαμε να κάνετε πολλή παρέα και με τον Νίκο Κοκλώνη.

Τον Νίκο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από κοινές παρέες, πολύ πριν βρεθούμε τηλεοπτικά στο ίδιο κανάλι. Έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουμε δεθεί πολύ. Δεν ξέρω αν είχα ποτέ ξανά έναν τέτοιο φίλο όπως ο Νίκος. Ξέρει πολλά πράγματα για μένα και με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Νιώθω άνετα να μοιραστώ μαζί του τα προσωπικά μου. Ακόμα κι όταν τσακωθούμε, για παράδειγμα, με τον σύντροφό μου, εκείνος θα μεσολαβήσει μιλώντας και με τους δύο. Θα μου γνωρίσει κι εκείνος τον άνθρωπό του, είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Θαυμάζω το μυαλό του, τον αγαπώ και τον εμπιστεύομαι.

Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, με ευαισθησίες και ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους. Από τη μία βλέπεις έναν ισχυρό άντρα που τον θαυμάζεις για το μυαλό του και κάνετε συζητήσεις που σε πηγαίνουν μπροστά και από την άλλη ανακαλύπτεις κι ένα μικρό παιδί με ενθουσιασμό και ευαισθησίες που συγκινούν.

Έθεσες το θέμα της συνεργασίας με φίλους. Μπορεί σε μια συνεργασία με φίλους να χαθούν οι ισορροπίες;

Εξαρτάται από το αν οι φίλοι είναι και καλοί επαγγελματίες. Ο Νίκος (σ.σ. Κοκλώνης) που είναι φίλος μου έχει και την ευθύνη της εκτέλεσης παραγωγής της εκπομπής. Αλλά ξέρω πού είναι τα όρια. Στις συσκέψεις μπορεί να διαφωνήσουμε, αλλά θα σεβαστώ πάντα τη γνώμη του για ένα θέμα που εμπίπτει στο δικό του αντικείμενο και το γνωρίζει καλύτερα. Όπως και εκείνος θα ακούσει τη γνώμη μου ως παρουσιάστριας.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ