2021-09-21 01:35:57
Φωτογραφία για Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Νέα Μάκρη - Εντολή εκκένωσης στο Λιβίσι - Κάηκαν δύο σπίτια

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των οικισμών Λιβίσι και Αγία Μαρίνα να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας - Διάσπαρτες εστίες και δεύτερο μέτωπο κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ - 112 πυροσβέστες, 5 ομάδες πεζοπόρο και 36 οχήματα στη μάχη της κατάσβεσης - Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Σε επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αττική

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη Νέα Μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό Λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την Πυροσβεστική να δίνει εντολή για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από δρόμους στο Λιβίσι, καθώς και να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι στην Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, έχει καεί τουλάχιστον ένα σπίτι και υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερο, ενώ κάποια ακόμα έχουν υποστεί ζημιές.

Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών στις οδούς Τερψιχόρης, Δήμητρας, Δάφνης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων από όπου ζητήθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την πλατεία της Νέας Μάκρης. Στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των οικισμών Λιβίσι και Αγία Μαρίνα.





Περισσότερα: protothema

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ