2021-09-24 14:44:11
Φωτογραφία για Παρασκευή, 24/9/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Λύνουμε τις ασκήσεις και τα προβλήματα της επαναληπτικής φωτοτυπίας, που δόθηκε στην τάξη, πάνω στα κεφάλαια 1 - 7.

Γλώσσα: Τη Δευτέρα, 27/9, θα γράψουμε το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης για την 1η ενότητα, το οποίο, όπως έχει συμφωνηθεί, δε θα βαθμολογηθεί, αλλά θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σαν δείκτης αυτοαξιολόγησης όσων είπαμε στην τάξη. Για καλύτερη προετοιμασία μπορούμε να ασχοληθούμε με το φύλλο εργασίας που μοιράστηκε στο σχολείο, που δε θα εξεταστεί, όμως, καθώς δεν αποτελεί εργασία για το σπίτι. Μπορούμε, τέλος, να εξασκηθούμε και με το υλικό της προηγούμενης ανάρτησης.

Σχολική ζωή: Ύστερα από αρκετές διαβουλεύσεις με τα υπόλοιπα σχολεία, στα οποία διατίθεται η κ. Καμινάρη (των γαλλικών), το τελικό πρόγραμμα μαθημάτων για τη Δευτέρα, 27/9 (και μόνο για αυτή τη Δευτέρα), έχει ως εξής:

Γλώσσα

Γλώσσα


Γαλλικά

Γυμναστική

Αγγλικά

Φυσική

Επίσης, την Τρίτη 28/9/2021 και ώρες 17:30 - 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και ενημέρωση γονέων. Η παρουσία σας θεωρείται σημαντική, καθώς θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε δια ζώσης, μετά από πολύ καιρό. Λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, η ενημέρωση θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, στις κερκίδες του προαυλίου. Η είσοδός σας θα γίνει από την καγκελόπορτα της οδού Πλάτωνος, με υποχρεωτική χρήση μάσκας. Παρακαλείστε να είστε ακριβείς στην ώρα προσέλευσης και στην τήρηση των ωρών, γιατί θα ακολουθήσει ενημέρωση γονέων άλλης τάξης (από τις 18:45). Τέλος, προς αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται αυστηρά ένας γονέας για κάθε παιδί.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Madwalk: Πότε επιστρέφουν;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Madwalk: Πότε επιστρέφουν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ