2021-09-27 18:00:05
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός παίζει τόσο, όσο για να πάρει αποτέλεσμαΚυνικός Ολυμπιακός, εμφανίζει σε αυτό το πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν, εικόνα… μαιτρ των αποτελεσμάτων! Απέναντι σε αντιπάλους από την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να παίρνει αυτό το οποίο θέλει, δίχως ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμη να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, αγωνιστικά, στο χορτάρι.

Αυτό θα έρθει, όμως, αφού η ποιότητα στο ρόστερ του είναι δεδομένη και ο Μαρτίνς συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά, με τους παίκτες του, στο Ρέντη. Έτσι, πέρα από τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός σύντομα θα βγάλει, στον αγωνιστικό χώρο και την ποιότητα ποδοσφαίρου, την οποία όλοι αναμένουμε. Η ομάδα εμφανίζει έναν κυνισμό υπερ-απαραίτητο, σε αυτή τη φάση. Μην έχοντας βγάλει ακόμη τους αυτοματισμούς και τις συνεργασίες "με κλειστά μάτια", τις οποίες αναμένουμε να δούμε, καταφέρνει να παίζει αυτό το "τόσο, όσο", το οποίο χρειάζεται, για να παίρνει τα αποτελέσματα, τα οποία χρειάζεται
. Τα αποτελέσματα, τα οποία θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση, για να συνεχίσει να δουλεύει σωστά, ακολουθώντας το σωστό μοτίβο, ώστε να μπορέσει να βγάλει στο 100% την εικόνα την οποία μπορεί. Όταν δεν μπορείς να… θέλξεις, πάρε το αποτέλεσμα. Χρυσός κανόνας στο ποδόσφαιρο. Απαράβατος. Και ο Ολυμπιακός τον ακολουθεί κατά γράμμα, μέχρι στιγμής. Αντβέρπ, Απόλλων, Λαμία, Αστέρας. Καθαρά παιχνίδια αποτελεσμάτων. Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε τα στάνταρ, τα οποία δεδομένα μπορεί να πιάσει, αλλά νίκησε. Έπαιξε για τη νίκη. Και την πήρε. Σε όλες τις περιπτώσεις. Έτσι, κέρδισε την απαραίτητη ηρεμία, για να συνεχίσει να δουλεύει και να εμφανιστεί όπως πρέπει, στη συνέχεια.

Πηγή: redking.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ