2021-10-02 18:01:59
Φωτογραφία για «Κλειδί» η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» για την πρωτιά...



 «Σφαγή» θα γίνει φέτος στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη διεκδίκηση της τηλεθέασης. Φαβορί μέχρι στιγμής για την πρωτιά φαίνεται ο ALPHA, κυρίως χάρη στο εντυπωσιακό slot 20.00-22.00 που έχει δημιουργήσει, αλλά και την πολύ καλή εικόνα του στην πρωινή ζώνη. 

H ανατροπή αυτής της εβδομάδας ήταν ο ΑΝΤ1. Με πλήθος ανθρώπων του χώρου να τον έχουν ξεγραμένο, το κανάλι του Αμαρουσίου «χτύπησε» πρωτιές, αλλά και δεύτερες θέσεις χάρη τόσο στις «Άγριες Μέλισσες», όσο και στο «2night show». Ο ανταγωνισμός γνωρίζει πως αν από τον Νοέμβριο ξεκινήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, τότε τίθεται σοβαρό θέμα να φύγει η πρωτιά από τον ALPHA. Δεν είναι μόνο η σημαντική άνοδος που θα σημειώσει το κανάλι στο 20.00-21.00 που ίσως να περάσει τις κωμωδίες του ALPHA, αλλά η πιθανή μετακίνηση της σειράς «Ήλιος» στο slot 4.45-5.45. Αν ο «Ήλιος» καταφέρει έστω ένα 15%, αυτό μπορεί να ανατρέψει και τα νούμερα του «5χ5», αλλά και τα νούμερα του δελτίου. 

Και φυσικά το «Game of chefs» ανάμεσα σε «Ράδιο Αρβύλα» και «Άγριες Μέλισσες, ίσως να μπορέσει φέρει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Από την άλλη, αν ισχύει η φήμη που θέλει και τον ALPHA να έχει πιθανότητες απόκτησης των «Ράδιο Αρβύλα», τότε μιλάμε για μία αδιαπραγμάτευτη πρωτιά του σταθμού. 

Η μεταγραφή τους θα αποτελέσει «κλειδί»...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ