2021-10-09 22:15:36
Φωτογραφία για Σκότωσε τον φαρμακοποιό αδερφό του γιατί «δηλητηρίαζε» κόσμο με το εμβόλιο του κορονοϊού
Ένας άνδρας στις ΗΠΑ σκότωσε τον αδελφό του γιατί ως φαρμακοποιός έκανε σε ανθρώπους το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και, όπως ο ίδιος θεωρούσε, με αυτόν τον τρόπο τους «δηλητηρίαζε». Ο 46χρονος κατηγορείται επίσης για την δολοφονία της νύφης του και μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο 58χρονος φαρμακοποιός Brian Robinette και η 57χρονη σύζυγός του, Sue Robinette, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, την περασμένη Πέμπτη (7/10). Και οι δυο τους είχαν πυροβοληθεί θανάσιμα και δολοφόνος, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είναι ο 46χρονος Jeffrey Burnham, αδερφός του Brian.

Η μητέρα του Burnham, όπως αναφέρει η New York Post, είπε στις Αρχές ότι ο μικρός γιος της ήθελε να αντιμετωπίσει τον φαρμακοποιό αδερφό του σχετικά με τον ρόλο του στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. «Ήθελε να αντιμετωπίσει τον Brian για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δηλητηριάζει τον κόσμο με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού», είπε η μητέρα στους αστυνομικούς. «Συνέχεια έλεγε: Ο Brian κάτι ξέρει».


Μια μέρα προτού πυροβολήσει τον αδερφό του και τη νύφη του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος Burnham σκότωσε την 83χρονη Rebecca Reynolds, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύματα στο σώμα της. Ο Burnham έκλεψε το αυτοκίνητό της και έφτασε με αυτό στον δεύτερο τόπο του εγκλήματος, το οποίο απείχε δύο ώρες, σύμφωνα με το δίκτυο WUSA.

Η 83χρονη Rebecca Reynolds, σύμφωνα με το NBC News, ήταν συμμαθήτρια της μητέρας του Burnham.

Ο Burnham φέρεται να έκλεψε και το αυτοκίνητο του αδερφού του μετά το έγκλημα και μάλιστα να σταμάτησε στο σπίτι κάποιου για να ζητήσει βενζίνη. Είπε στον ιδιοκτήτη ότι σύντομα θα τον έδειχναν στην τηλεόραση και πως ο αδερφός του «σκότωνε ανθρώπους με το εμβόλιο κατά της Covid».

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Burnham συνελήφθη την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του αδερφού του, το οποίο είχε κλέψει από το σπίτι του μετά το διπλό φονικό. Ένα όπλο βρέθηκε μέσα σε αυτό.

Maryland man killed pharmacist brother over COVID-19 vaccine: court docs https://t.co/ETZzbeWt5p pic.twitter.com/viD3hW0XvZ

— New York Post (@nypost) October 8, 2021

Με πληροφορίες από New York Post
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ