2021-10-12 21:53:52
Φωτογραφία για Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ: H ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ καλεί όλα τα μέλη της να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.



    Δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες θα έχουν τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα. Μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 πρέπει να προβούν στην έκδοση κάρτας νέου μέλους (εδώ) ή να ανανεώσουν την υπάρχουσα κάρτα τους (εδώ).

Η Ανακήρυξη των υποψήφιων που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες για τα κομματικά όργανα έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Σαράνταεπτα (47) χρόνια μετά την ίδρυσή της η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να τιμά την παράδοσή της ως η μεγάλη λαϊκή παράταξη της χώρας που πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγάλα διακυβεύματα, τις μεταρρυθμίσεις και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με το βλέμμα στις επόμενες γενιές.

Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί δίνοντας το δικαίωμα στα μέλη της να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία.



Να υπενθυμίσουμε ότι το Αίτημα συμμετοχής μέσω Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας είναι μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Πατήστε εδώ.

Όσοι δεν υποβάλλουν αίτημα να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστούν για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση

Οι Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη των Δημοτικών και Περιφερειακών Οργάνων και Εκπροσώπων στην Οργάνωση υπενθυμίζεται ότι θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου του 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι η έως και 15 Οκτωβρίου, εμπρόθεσμη ταμειακή τους τακτοποίηση μεσω αποκλειστικά της ηλεκτρονικής Πλατφόρμας της Οργάνωσης. Για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια παρακαλούμε να απευθυνθείτε στους εκπροσώπους των τοπικών Δημοτικών Οργανώσεων.



Επίσης στην ιστοσελίδα του κόμματος https://ekloges.nd.gr υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία. 

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ιστορία του Αγίου Όρους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ιστορία του Αγίου Όρους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ