2021-10-16 18:00:09
Φωτογραφία για Απίστευτη δήλωση: «Δεν καθαρίζει το τοπίο επειδή βάλαμε τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στην φυλακή» Στη Secret των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κούνια, μίλησε ο Μάνος Βακούσης που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο». Ο αγαπημένος ηθοποιός τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #MeToo και τους δύο ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τριπόλεως. 

 "Η τοποθέτηση του Γιάννη Μόσχου στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Θεάτρου, συνδυαστικά με την επιλογή της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών. δείχνει ότι υπάρχει από την κυβέρνηση η επιθυμία μιας κοινωνικής κάθαρσης. Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το έργο παλαιότερων καλλιτεχνικών διευθυντών, δηλαδή του Ροντήρη, του Κουν, του Λιβαθινού, του Χατζάκη ή του Λιγνάδη που έκαναν εξαιρετική δουλειά" είπε αρχικά ο ηθοποιός.

 Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε: "Γνώρισα τον Λιγνάδη και ξέρω ότι έχει τεράστια μόρφωση

. Συνεργάστηκα τρεις φορές μαζί του. Είχα μαγευτεί από τις σκηνοθεσίες του αλλά δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική του ζωή. Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές έχουν να κάνουν με την ατομική συνείδηση. Δεν καθαρίζει το τοπίο αν δεν υπάρχει συνείδηση ατομική. Ή επειδή βάλαμε τον κατά τα άλλα σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στην φυλακή.Ότι γίνεται από φόβο θα γίνει χειρότερο από τα προηγούμενα. Όταν κάποιος φοβάται, επειδή η φύση του ανθρώπου είναι δαιμόνια, θα βρεις νέους τρόπους να βιάσει. Αν δεν καθαρίσει το τοπίο της συνείδησής μας, δεν γίνεται τίποτα".Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ