2021-10-18 14:28:38
Φωτογραφία για Δευτέρα, 18/10/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη συμβολή της "Διερεύνησης" (σελίδα 35 - Β.Μ.) και της προηγούμενης ανάρτησης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 14ου κεφαλαίου (σελίδα 36 - Β.Μ.), προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1, 2 και 3, στη σελίδα 33 του Τ.Ε..

Γλώσσα: Συμβουλευόμαστε την αντίστοιχη ανάρτηση και προετοιμαζόμαστε για το αυριανό επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της 2ης ενότητας "Κατοικία".

Φυσική: Το ΦΕ10 "Ατμοσφαιρική πίεση" θα γίνει στο επόμενο μάθημα, λόγω της κλήρωσης για τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες που έλαβε χώρα σήμερα, στους οποίους οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας, μια και ήταν οι πιο τυχεροί ανάμεσα σε αρκετούς ισάξιους υποψήφιους.

Γεωγραφία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης, ώστε να βοηθηθείτε στη μελέτη σας στο κεφάλαιο 5 "Η περιφορά της Γης - Οι εποχές".

Σχολική ζωή: Θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της Τετάρτης και της Πέμπτης, 20 και 21 Οκτωβρίου, μόνο για αυτή την εβδομάδα. Οπότε, για τις συγκεκριμένες ημέρες, το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Τετάρτη, 20/10:

Μουσική

Αγγλικά

Μαθηματικά

Ιστορία

Γαλλικά

Φυσική

Πέμπτη, 21/10:

Πληροφορική

Γλώσσα

Γλώσσα

Ιστορία

Γυμναστική

Εικαστικά

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ