2021-10-26 09:00:08
Φωτογραφία για Μπιζόγλη: «Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα»





Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ρίτσα Μπιζόγλη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα,μίλησε για τις δυσκολίες τους επαγγέλματος που είναι κυριως συναισθηματικές.

«Είμαι 11 χρόνια στον ΑΝΤ1. Ήμουν στον Alpha πρώτα. Έχω 27 χρόνια στη δημοσιογραφία.Η δημοσιογραφία ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Υπήρχε το Εργαστήρι τότε, ήμουνα πολύ καλή. Επέλεξαν μία ομάδα και την έστειλαν στο Στούντιο 5 που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ήμουν κι εγώ» είπε.

«Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις εκτός δουλειάς. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ άβαφη και φοράω σκισμένα τζιν».

«Οταν κλείνει μια πόρτα δεν ανοίγει ένα παράθυρο. Αυτό που μαθαίνεις είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό σε τραβάει πίσω.Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα, δεν αφορά κανέναν» είπε αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκινήθηκε στον αέρα. «Την ώρα που άκουσα “το παιδί του” νομίζω ότι για μένα μπήκε τελεία. Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω».

«Δεν λέω την άποψή μου στο δελτίο αλλά υπάρχει τρόπος να την καταλάβει κανείς, υπάρχει τρόπος να τη δείξεις αλλά και πάλι δεν αφορά κανέναν. Θες να ακούσεις τι άποψη έχω εγώ;Κοιτάνε την εικόνα σου. Δεν πιστεύω ούτως ή άλλως πολύ στο θέμα της ομορφιάς. Πιστεύω ότι αυτό που μπορεί να τραβήξει έναν τηλεθεατή είναι τα λαμπερά πρόσωπα, οι άνθρωποι με χιούμορ, που τσαλακώνονται, που είναι συμπαθείς. Δεν είναι κακό πράγμα» είπε για το τι προτιμά ο κόσμος θέλει στα δελτία.

Όσο για τα χαρακτηριστικά της, «είμαι πολύ συνεσταλμένη -που δεν είναι καλό- και έχω πολύ πάθος σε ό,τι κάνω» είπε.

«Οι Έλληνες τηλεθεατές θέλουν περισσότερο μια αντρική φιγούρα στα δελτία ειδήσεων. Οι άντρες έχουν περισσότερο άνοιγμα στο κοινό».







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ