2021-10-26 16:00:11
Φωτογραφία για Eurovision 2022: Η έκπληξη της Κύπρου, ο George Michael και η πρόταση σε γνωστό καλλιτέχνη



Μία μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζει το ΡΙΚ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022. Μετά την άρνηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής, οι ιθύνοντες έχουν βάλει ως στόχο η Κύπρος να εκπροσωπηθεί από ένα τραγούδι που φέρει την υπογραφή του George Michael.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού site eurovisionfun.gr, η ομάδα του ΡΙΚ επιθυμεί να εξασφαλίσει ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που άφησε πίσω του ο πασίγνωστος τραγουδιστής και μέλος των Wham (ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2016), προκειμένου να το παρουσιάσει στην σκηνή του Τορίνο. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει ήδη πρόταση σε γνωστό έλληνα τραγουδιστή για να αναλάβει το συγκεκριμένο εγχείρημα, ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει αφού υπάρχουν αμφιβολίες από το περιβάλλον του καλλιτέχνη. Η βασική επιφύλαξη είναι κατά πόσο ένα τραγούδι του George Michael, που ως τραγουδοποιός σημείωσε επιτυχία στις δεκαετίες 80 και 90 κυρίως, μπορεί μουσικά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του διαγωνισμού το 2022

. Επιπλέον, υπάρχει ο φόβος πως επειδή πρόκειται για ένα τραγούδι του George Michael, που δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους συναισθηματικός εκβιασμός, ενώ φυσικά έκδηλη είναι και η ανησυχία για το κατά πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε ερμηνευτής όσο καλός και να είναι, να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του, χωρίς να αδικηθεί από την σύγκρισή. Τέλος, παρότι φυσικά μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα στην παγκόσμια μουσική ιστορία, υπάρχει ο φόβος να υπάρξει η επανάληψη της ιστορίας με την Bonnie Tyler, όπου ενώ αρχικά η ανακοίνωση της συμμετοχής της δημιούργησε μεγάλη αίσθηση, τελικά κατέληξε μόλις στην 19η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο George Michael είχε Κυπριακή καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ