2021-10-28 21:28:34
Φωτογραφία για Παραμένει στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας της



Στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες εσπευσμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε μέσω instagram ότι νοσηλεύεται από την Τρίτη με υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους.Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν νοσεί από κορονοϊό και κάνει εξετάσεις για να δει γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό της.

Με μία νέα ανάρτηση το πρωί της Πέμπτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι θα μείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο ζητώντας μάλιστα χρόνο να αναρρώσει για να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας» έγραψε σε ένα insta story.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ